Официалният Supernatural топик

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Amelia
Moderator

Re: Официалният Supernatural топик

Post by Amelia » Sat Dec 19, 2015 7:14 am

Загледах Supernatural, защото ми трябва някаква непринудена времегубка, с която да разпускам след работа. Дийн е симпатичен селяндур. Дотук само това мога да кажа.

Виждам че има 11 сезона. Вероятността да ги изгледам всичките е нищожна. Ще го гледам докато ми писне. Вероятността да ми писне много скоро е огромна.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 20, 2015 10:28 am

Първите пет са страхотни, след това спри :)
This is it. Ground zero.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Dec 20, 2015 3:05 pm

Абсолютно подкрепя казаното от Жоро. До края на пети сезон сериалът е добър, а след това 6-ти сезон е тоталното дъно. Аз изпитвам дълбока омраза към бащата на Сам и Дийн, но ти може да си на друго мнение, знам ли.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Dec 20, 2015 3:39 pm

Moridin wrote:Първите пет са страхотни, след това спри :)
Което просто не е вярно, понеже ти всъщност не си ги гледал нагоре :)
Някои от най-добрите епизоди на този сериал са в сезоните след 6-ти.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 20, 2015 4:09 pm

Е, гледал съм шести и седми все пак ;) Има попадения дори и в тях, а нататък май са даже повече. Но все пак.
This is it. Ground zero.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Dec 20, 2015 4:40 pm

Не знам, за мен шести сезон беше просто негледаем от един момент нататък, а от предишните сезони гледах по пет епизода дневно като едното нищо.
Ако взема да прескоча шестия и загледам от седми нататък, дали ще имам някакъв проблем да проследя каквото има за проследяване?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Dec 21, 2015 4:10 am

Хаха, Дийн става все по-як. :lol:
Сам е душица. Кефят ме и двамата, макар че засега всичко около тях е толкова бутафорно. Малко ми лъха на първи сезон на Бъфи това. Абе, за момента си върши работата на непринудена времегубка повече от чудесно.

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 23, 2015 9:31 am

Приключих първи сезон. Тея дето правят Супернейчъръла определено са фенове на Бъфи. :lol:

Дийн има моменти, в които не мога да откъсна очи от него. Трапчинките и погледа.... :cry: Абе, спесимен....

Сам и той е красавец, ма батко му с тея очи го бие по всички параграфи. Заради тоя влажен поглед успявам да кльопна всичките им семейни мелодрами без да се изприщя, а това си е постижение.

Та така. Тоя сериал е правен за жени и ме е страх да отворя фенфик сайтовете, че сигурно ще е страшно в тях. Сега изгледах първи епизод на 2ри сезон и Дийн като говореше с баща си ми разби сърцето на малки, малки, малки парченца... Начи престъпно е некъв фрат бой като тоя да е с толкова изразителна физиономия... :cry:

За таткото не ми е зор - той е гъз и без тва. Ама не искам тези двамцата да страдат, щото се привързах към тях.

Май оттук-нататък монстър оф дъ уийк епизодите ще намаляват за сметка на някакви по-сложни сюжети. Да видим.

Oui. Je suis garbage.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Dec 23, 2015 11:15 am

Хриси, известно време устоявах на изкушението на Supernatural фенфиковете, но сега съм върла Сам/Дийн / Уинцест фенка, защото нека си признаем, че нездравословната взаимозависимост на тия двамцата не оставя място за друг да се намеси между тях. Ако решиш да тестваш (след като изгледаш 5-ти сезон до края), само кажи, ще ти пратя списък с любимите си. Някои имат гениални имена като The Incestuous Courtship of the Antichrist's Bride. Има един, който за мен е задълже, защото е мега яка гавра със себе си, сериала и фендъма (започва със Сам и Дийн, които в дълбок потрес откриват слаш фиковете за себе си и започвт да ги четат). Тествах Дийн/Кастиел, но откровено по не се кефя на тази комбинация.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 23, 2015 12:03 pm

Абсурд. Тези и двамата са върло хетеросексуални, да не говорим, че това между тях няма и помен от хомоеротика. Гей инцеста при тях е тотално несъвместим с характера им.

Ненам, чстно казано, инцеста не ми допада. Имам малък брат и мога да разбера поведението на Дийн към Сам. И да се слагат сексуални оттенъци в това поведение просто не мога да ти опиша ква скомина ми прави. Са, не е нужно да ги туряме на калъп тея двамата само щото са секси, нали. Като цяло няма нужда всичко да се обръща на секс, ебаси. Всъщност, като ги гледам двамцата не изпитвам никаква нужда да ги опъна на някоя плоскост въпреки че са атрактивни по всички закони на атрактивността. Даже сега се опитах да си ги представя по време на секс и изобщо, ама изобщо не ми е интересно. Прекалено 3Д са ми. :D

Бтв тея двамцата ми се нареждат в the best siblings класацията, в която на първо място са двамата Такахаши от Инишъл Ди. Те са 2Д, но и с тях не искам инцест. :lol:

Баси, обожавам батковците. И Дийн проявява абсолютно всички батковски качества, които обичам. Така че без секс, плз!

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Dec 23, 2015 4:42 pm

Amelia wrote:Приключих първи сезон. Тея дето правят Супернейчъръла определено са фенове на Бъфи. :lol:

Дийн има моменти, в които не мога да откъсна очи от него. Трапчинките и погледа.... :cry: Абе, спесимен....

Сам и той е красавец, ма батко му с тея очи го бие по всички параграфи. Заради тоя влажен поглед успявам да кльопна всичките им семейни мелодрами без да се изприщя, а това си е постижение.
.
Супер странно ми е да чета след толкова години някой да се прехласва по Дийн :)
В смисъл определено е най-яко изглеждащият пич в телевизията и досега и занапред и завинаги, но суперначърал беше a thing преди стотици години и това е някаква бясна некромантия :mrgreen:

Иначе гледал съм половината първи сезон на Бъфи и е някакви епохи по-скучен и незарибяващ от суперначърала. Дори крайните му фенове, 95% от които са общо взето в този форум, признават, че е acquired taste, който идва към третия сезон :P
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 23, 2015 4:47 pm

Дам 5 сезона вървежни, после има тук там култови епизоди, но не и сезони.
Ще си умреш просто значи на с4 е18 където Дийн и Сам откриват за слашовете с тях ;р
https://www.youtube.com/watch?v=luX5bFbcByk на 1:05 който иска да си припомни :ghostche:
Кастиел и Кроули ще ти влязат и те добре в началото. :D
Аз можах да издържа май до 8 сезон чак.

Дийн в Eye of the tiger изрязана сцена с поздрав за Амелия :)
https://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Dec 23, 2015 7:54 pm

Moridin wrote:Дори крайните му фенове, 95% от които са общо взето в този форум, признават, че е acquired taste, който идва към третия сезон :P
Всъщност втори е може би най-популярният сезон на Бъфи, освен сред разни хардкор даркър енд еджиър емо тийнчета дето май само на седми и шести се радват. Аз лично като хардкор фен супер много се кефя на първи. :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 23, 2015 8:03 pm

Ааааааааааааааааааааааахахахахахахахахахаххахахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааа, тва с книгите е краяяяяяяяяяяят!!!

Еми явно ще трябва да стигна до 4ти епизод, щото това няма начин да не го гледам просто.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И Eye of the tiger. :D Много е готин тоя идиот.

Засега се понася, но виждам че ако задълбаят в мелодрамицата още повече, ще дойде момент, в който и Дийн няма да спаси положението.

Жоре, Бъфи става яка още във втори сезон, когато се появява Спайк. Който слага Дийн в малкото си джобче. Айде, като визия и двамата са яки, но Спайк е шибани левели над тоя и като актьорска игра и като персонаж. Той всъщност е един от най-яките персонажи въобще изобщо. Така че те съветвам да заебеш първи сезон на Бъфи, да му прочетеш синопсиса някъде и да хванеш директно да гледаш от втори нататък. Щото да не си гледал Бъфи е поправимна житейска грешка, която трябва да поправиш колкото се може по-скоро.
До момента Бъфи изглежда доста по-интересна и от страна на символиката и алегориите. Тея тук ходят да бият некви чудовища и изживяват мелодрама. До тоя момент сериала не предлага нищо повече от двете хубави момченца в него + нелошия хорър в някои епизоди. Нататък като гледам май ще почне да предлага повече. Ама да видим.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 23, 2015 10:04 pm

Заеби тия блатясали сравнения с Бъфи.

Ще се появи сценарий не бой се, и други яки герои заради които ще забравяш от време на време колко си намразила Сам :D

ОСТ-то на тоя сериал е нумеро уно бтв, над 600+ яки парчета беше още преди сезони.
Kansas - Carry on my wayward son винаги ще я свързваш с тия двама кретена от един момент натам в живота си ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”