За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Oct 20, 2008 5:56 pm

PrivateRaio wrote:118 рън на Стратхолм и нема конче от барона.... ма аз съм упорит, ша го даде :twisted:
хахахахаха... те това ми оправи настроението за цял ден! дроп шанса на коня е по-малък от 0.1%, обаче все пак преди 2 години на Зенедар видях един от световно-неизвестна гилдия да препуска с баронския кон из Айрънфорч! някой из форумите бе изчислил даже, че трябват около 2400 ръна, така че твоето е едно добро начало, дерзай! :D

Ланис, ИЗОБЩО не съм разбрала, че и коланче си взела!! :shock: аз толкова бях щастлива, че ще заменя моето от Лъркъра в ССК най-сетне, че хич и не обърнах внимание каква бе съдбата на другото коланче :roll:

пък аз имам с Лийд ачийвмънт за 54 направени куести в Зангармарш с Лийд :lol: доста се посмях снощи, като ми го даде тържествено!

иначе ретри-паладините и дпс-уориърите в момента управляват, ама ще ви нърфнат!! редно си е! :evil:

пета на Илия е ЕГАТИ танка (с подходящия билд на собственика му, разбира се) :P аз, с моя дмж без задръжки пуцах по драконите без шанс да го застигна по агро... мисля да понаправим де що са ни останали групови куести за парти от 70-тки из Аутленда, че да си разчистим куест-логовете...

и Елейн, хайдеееееееее - чакаме те :)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Oct 21, 2008 9:44 am

Ще, ще, 100%. То не е човешко това в момента.
Снощи танквах Конника, както съм си с 2Н чука, таман 5 пъти. Много го набутва тоя пръстен с аджилити :( 5 пъти падна, 1 метла още, друг пръстен и новия ми пет (неква ходеща тиква, направо отврат!) А с новия талант дето пълни кръв на партито направо не ми мръдна хелт бара :D Е, попето пееше де :oops: то без поп аз не мърдам 8-)

П.С. и при вас ли падат нон стоп инстанциите? снощи 2 часа гледах катринката как влизам в Стратхолм :( та се наложи да врътна една бърза Колонизация, е тъй, на крак :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Oct 21, 2008 10:23 am

Вярно ли е че след новия пач стабилността на зоните и сървърите се е върнала като в далечната 2004 година?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Oct 21, 2008 11:44 am

ми....ужас е :D
в неделя беше по-лесно да фармнеш примал, отколкото да логнеш с алт и да си пратиш по пощата. Често падат зона сърверите, инстанциите и райдовете. Често няма и ПвП :D Но бачкат момчетата, надявам се да се стабилизира тия дни :D

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Oct 22, 2008 8:44 am

Следващия пач:
Paladins
The epic ground mount is now available on the trainer at level 61, requiring 150 riding skill, and the non-epic mount learned.
Хах, знаех си аз, че ако почакам достатъчно дълго, ще си спестя 500 г и рънове на Стратхолм :lol: :lol: Не че ще сляза от кодото де, ама да стои в спелбуук-а, току-виж ми се наложило да впечатлявам някое гномче 8-) (те завалийките много се радват на светлини и злато :lol: )

А някой добър човек ще ми обясни ли каква е далаверата с тия ачийвмънти? Стана ми ясно, че дават точки за разни постижения, ама с тез точки какво се купува?

Хм, като гледах инскрипшъна - пак ще намажат туинковете от тях (после иди вярвай, че Близард не съпортват туинкс). На 15-ниво най на далавера са рогета и хънтъри, дето винаги са били върха на хранителната верига в 10-19 групата :cry:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Oct 22, 2008 11:56 am

Ачийвмънтите са си гъзарийка, един вид да знаеш аджеба колко от играта си покрил и да се фукаш. Някои дават и наградки - титла, табард и дракон албинос за яздене, по-нататък може би и още глезотии :D Ся, друго си е да си с титла " еди-кой-си, the Fishing Diplomat", някак по-значим ставаш. А и всяка жаба дет играе хорда си гризе ноктите от яд, че си ловил риба в Огримар , а те са те изпуснали :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Oct 22, 2008 12:03 pm

PrivateRaio wrote:Ачийвмънтите са си гъзарийка, един вид да знаеш аджеба колко от играта си покрил и да се фукаш. Някои дават и наградки - титла, табард и дракон албинос за яздене, по-нататък може би и още глезотии :D Ся, друго си е да си с титла " еди-кой-си, the Fishing Diplomat", някак по-значим ставаш. А и всяка жаба дет играе хорда си гризе ноктите от яд, че си ловил риба в Огримар , а те са те изпуснали :D
Къде в огримар вода бе? При mage trainer-a ли?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Oct 22, 2008 12:12 pm

Мне, при рибарите дето са до хънтърските трейнъри. Забравих как се казваше мястото, има един водопад там и под него езерце :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 22, 2008 12:19 pm

Уфф дано днеска пак не се проточи цел ден мейтенанса. :x
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Oct 22, 2008 1:04 pm

водопада, а и локвата пред first aid трейнера : :D
нали и хордата лови крокодилчето за рибарското дейли :D
пак там трябва да падат и супер имба новите риби - 1 в Огримар и 1 в Ирънфордж - ма досега с 500 уловки, не съм я хванал тая в ИФ :?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 22, 2008 6:01 pm

сега и на мене ми стана любопитно.. хайде, в Оргри знам гьола до мястото, дето си претопявам рудата, ама в Айрънфорч де ловиш риба, бре? :shock: то там само лава има!

аз пък нещо нямам нерви да обикалям стари инстанси и територии само заради ачийвмънтите... иначе ни разчистването на ЗГ ми е зачела играта, ни Молтън кор , ни БВЛ, ни нищо... е, от последните дни имам вече зачитане на разчистени МН, ВТ и ТК, ама не ми се губи време да ходя навсякъде отново... :roll:

иначе Инскрипшъна го вдигнах на 365 в деня, в който го взех, но на този скил всичко вече ми стана сиво и не ми дава точка... дори майнър-глифчетата от рисърча ми идват сиви, та вероятно чак в експанжъна ще ми дадат шанс да постигна по-големи професионални успехи :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 22, 2008 8:36 pm

В ИФ си има езерце най на север горем при лоците ай беха там ;)
пък и в басейнчето пред телепортите ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Oct 23, 2008 9:34 am

а и в лавата може май, поне така пише в wowhead.com. има коментари че са го хванали. цитат:

This in theroy Can be obtained in the lava As well
Last time i check lava in ironforge is indeed fishable

Edit:Confirmed
i caught him at the Great forge on my 8'th Cast..

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 23, 2008 12:24 pm

Хах, ше пробвам довечера лавата. Мое и да тествам скок там :mrgreen:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Oct 24, 2008 9:47 am

не е вярно, пробвах го вчера. не дава да се лови риба в лавата, може да е било бъг и да са го оправили.