shayhiri wrote: А, мерси, вече спокойно мога да припомня, че Мерцедес е сред любимите коли на бг убийците по пътищата - без да можеш да ми кажеш копче.![]()
Душо, с Лада мога да те убия даже и по-ефикасно.
Moderator: Moridin
shayhiri wrote: А, мерси, вече спокойно мога да припомня, че Мерцедес е сред любимите коли на бг убийците по пътищата - без да можеш да ми кажеш копче.![]()
Както бащата зайците.Pugsley wrote:Душо, с Лада мога да те убия даже и по-ефикасно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Преведох си точно две такива и реших, че отивам да спя. А става интересно ако не съм свършила с две страници от това и научаването за един изпит и два теста до понеделникAlthough the increased urinary ammonium concentration observed for pigs fed diet LMTT suggests increased volatility of N in that urine as ammonia, the total amounts of TKN and ammonium N excreted from pigs fed each diet, as well as the excreta pH may have had greater effects on ammonia emissions than the urinary ammonium concentration, allowing for increased urinary ammonium concentration in the LMTT diets while maintaining reduced ammonia emissions.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest