WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 25, 2008 7:08 pm

Бе напраих една елфка на нептулон - Bezimenna :mrgreen: Ма още не ми е втръснала магето да я поразвия и тая. Поне 1 да докарам над 40 :oops:. Ма в southshore много времеотнемащо с тая шибана орда, нема нема и разни 70тки дет мърсува по полянките с крехки 35левъли кат мене. Ебати беха се наврели вчера в Inn-а на southshore вътре да млатат сичко. Губат ми времето некви такива жалки комплексари отсекъде.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 25, 2008 7:50 pm

Браги, върви вече да куестиш в STV - там да видиш що е ганг :twisted:
но поне ще си близо до Стормуинд, а вече в кемп-а и гарга за летене има - разкрили сме ти я преди много време, когато търчахме да ти разкрием тази в Даркшир :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Feb 26, 2008 10:57 am

Как се справя човек с фрустрацията от ганкването?

1. Стандартен начин, за който Саутшор е много подходящ. Много добре изпробван с моята вещица:).
Мотаят се двама с "черепно" ниво - юнаци от класа, само рога и кокали, дошли да покажат титаничните си умения на дребните алиансчета. Един от тях погва местния птичар, другият надава мощно "муууу" , от което стените на кръчмата се напукват, и пуска една светкавица, а Лунел светва и остава на място. Соулстоунът е задействан, Лунел изскача до кравата, която вече се кани да навири рога в друга посока, пуска един fear (я хване, я не, ама пък си струва да пробва човек) и спами проклятия, докато някое хване. Всичко това става за няколко мига, колкото кравата да се усети, че "дребната вещица" наистина се е осмелила да се съживи. Лунел светва отново, този път директно в гробището. Ето тук си проличава стратегическото предимство на Саутшор. Гробището е мноооого близо. Направо може да наблюдава човек трупа си от него. Та хуква Лунел към трупа, изчаква малко кравата да се обърне с гръб и повтаря същата спретната операция - съживяване, fear, проклятия и някъде миг преди гробището, успява и да се изсмее на кравата. Следващото съживяване е малко по-късно, защото като те поутрепят много бързо няколко поредни пъти, Близард решава, че имаш нужда да пообмислиш стратегията си за действие. Обикновено за 2-те минути кравите вече са отишли да мучат, размахват рога и тропат с копита пред местната стража. И както си се забавляват, внезапно вещерската кокошка отново започва да ги кълве по бутчетата. Случва се ентусиазмът да зарази и други жертви. И така се забавляваме, докато не дойде и някой алиански батко или кака и не подгони кравите по поляната.

Планът има едно голямо неудобство. Цялата забава отива по дяволите, когато досадникът е роге или пък друид котка. Тогава нямате време за нищо.

2. Имате 70-ка под ръка, сменяте с нея и докато тичате към местопрестъплението, където вашият миниатюрен алт печално гние, редите молитви "онази гад" да не си е тръгнала, за да и покажете крава боб яде ли. За съжаление врагът обикновено се е изнесъл и фрустрацията остава.

3. Викате си 70-ка другарче, докато вие действате по план 1, представен по-горе. Неудобството е, че големите често си имат свои планове и гледат твърде отвисоко на вашата фрустрация.

4. Избирате някой приличен damage dealer клас, правите герой до 19 ниво, пообличате го добре и след това го ползвате за разтоварване на напрежението из WSG. Ще пердашите с хъс и дръзновение всички проклети потенцианли ганк-идиоти, тяхната *$%&%*!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Feb 26, 2008 11:57 am

->Тва дето каза Ланис.

Иначе, повече релакс и разходки на чист въздух помагат да се справим със стреса.

Впрочем, има и начин да се "ганкват".. черепно ниво юнаци. С роге. :twisted: Появява се накакъв такъв комплексар в зоната..Ваниш, минаваш зад него, Сап.. /спит /спит /мооо...Спринт от там. Цялата процедура е силно рискована обаче. Първо, лесно може да те види през ваниша, второ често резистват сап-а и трето...пвп тринкети. :( Но..си заслужава! Дори да е фиаско в повечето случаи, когато стане, ти носи силно морално удоволетворение....
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Feb 26, 2008 12:06 pm

А аз си препрочитам flintlocke - най убер комикса на всички времена!
Spoiler: show
Image
Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Feb 26, 2008 10:48 pm

Вече - 29ти лвл :) А в RFK опитомихме елитна свинкя на единия хънтър :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 26, 2008 11:00 pm

Мня неам време нещо тия дни кеса си на 35 нефелно, ма след тия кръчмаски побоища в саутшор от 70ки да не може човек в проклетата кръчма да се скатае не са яки :roll:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Feb 27, 2008 1:34 am

Flintlocke e луд!
Най-ме кефи момента където минава с ауторън през Thunder Bluff :)
Аз пък мога да ви кажа как става фън в ПвП - 3 -ма прийста съм виждал да разиграват с фиъра един паладин като пиян морков.
Много беше блажно със един френ рог(undead) и един шаман да дебнем заблудени алайънси. Аз ги примамвам - паладин АФК=лесна плячка някой като тръгне да ме бие-бягам с балона и ентисиастите тръгват да гонят - само за да попаднат на ън-ДЕДОВИЯ :twisted: ,
през това време шамана е пуснал 4 тотема на гробището и чакали- ти ела се съживи- ако смееш :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 27, 2008 9:57 am

RRSunknown wrote: Аз пък мога да ви кажа как става фън в ПвП - 3 -ма прийста съм виждал да разиграват с фиъра един паладин като пиян морков.

Докато с благ, всеопрощаващ поглед горят маната му. :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 27, 2008 1:26 pm

Станах 30 лвл и билд-а ми е

http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000

това - въпросът е оттук до 40 накъде? Първо vampiric embrace или си качвам демиджа а embrace-a го взимам на 39 лвл?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 27, 2008 3:10 pm

Аз го грабнах веднага, щом можах.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 27, 2008 4:19 pm

култово е тва комиксче верно.
:mrgreen:
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Feb 27, 2008 5:52 pm

Стигна ли момента където партито отива в Ashenvile и срещат един орк нууб- там е велико просто.

backstab, backstab, backstab, backstab
Орка само: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Flintlocke: тоя защо стои на едно място ?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 27, 2008 8:45 pm

изгълтвам го днеска комикса на екс ;) тамън съм на I am a walking guild
Велико е ;) АФК рън :mrgreen:
Особено след като тия дни ме разходиха в Скарлет манастира :mrgreen:
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Feb 28, 2008 12:17 pm

QuestHelper e ебаси аддона. Най ценния от всички :)