Търся...
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Каква точно помощ ти трябва, котарак?!?! Ако е с езика - да изчакаш друг.Xellos wrote:тъй като се изгуби в поредните ви словоизлияния пак пингвам
Xellos wrote:Някой да ми перне на лично може ли да ми помогне си поръчам две неща от тук...
https://secure.blindferret.com/lfgstore/home.php

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Значи, като човек непътувал със самолет от детските си години имам въпрос. На билета ми пише да си сложа багажа си в удароустойчиво нещо с ключалки. Това някаква презастраховане на авиокомпанията ли е или наистина е желателно? Аз бях решила да напъхам всичко в раница, но взех да се разколебавам.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
с карта неква с която мое се поръчат от там. или другаде ако изнамеря.BaYa wrote:Каква точно помощ ти трябва, котарак?!?! Ако е с езика - да изчакаш друг.Xellos wrote:тъй като се изгуби в поредните ви словоизлияния пак пингвам
Xellos wrote:Някой да ми перне на лично може ли да ми помогне си поръчам две неща от тук...
https://secure.blindferret.com/lfgstore/home.phpАко не, казвай!
Еми аз пътувах с долнопробен сак натъпкан до пръсване и нямаше проблем, само дето като гледах как ги товарят щото местото ми беше точно до прозореца над конейра понастръхнах. Просто чупливи неща трее се опаковат яко за всеки случай.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
В трите цвята трилогията е показано защо е убаво да се заключва.Morwen wrote:Значи, като човек непътувал със самолет от детските си години имам въпрос. На билета ми пише да си сложа багажа си в удароустойчиво нещо с ключалки. Това някаква презастраховане на авиокомпанията ли е или наистина е желателно? Аз бях решила да напъхам всичко в раница, но взех да се разколебавам.
Аз си го представям, че багажа трябва безповредно да може да се хвърля от втория етаж до улица
А за предпазване от претърсване на багажа от хора дето тренират по цял ден отваряне на багажени катинарчета с клечки за зъби аз правя следното:
там където по съвремените куфари се предвижда слагане на катинарче има две халки, през които... там нанизвам ключодържателско пръстенче, което се маха лесно, но бавно, което пък спъва процеса на ефективно преровяне на багаж от хора, които биха го провели...
Право дума Никич и аз станах свидетел на начина, по който ръгат куфарите в самолета. Ако бяха камъни също щяха да имат поражения. То не бе ритане, блъскане, подхвърляне...
. Наистина не носи чупливи неща, освен ако не са добре, ама много добре, опаковани.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Както каза някой по-горе, Морви, багажът ти трябва да може да оцелее хвърляне от втория етаж... Можеш да си пътуваш и с раницоподобно или сак, ако имаш само дрехи вътре. А заключването е, за да не ти го ровят, щото това си е практика. Ако е само един полет без прекачване няма много голяма опасност да ти го затрият и да ти пристигне след година-две от Тимбукту, но и подобен вариант трябва да имаш предвид, всичко е възможно 
Edit: А, да, имай предвид да не носиш пили за нокти, нокторезачки, дезодоранти/парфюми и прочее неща в ръчния багаж (имаш право на една чанта ръчен багаж с теб в самолета), щото ще ти ги вземат най-вероятно.

Edit: А, да, имай предвид да не носиш пили за нокти, нокторезачки, дезодоранти/парфюми и прочее неща в ръчния багаж (имаш право на една чанта ръчен багаж с теб в самолета), щото ще ти ги вземат най-вероятно.
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
- Moridin
- Global Moderator
Абе кой според вас е най-добрият маршрут от тия? Аз ги сменям за разнообразие, но се чудех кво мислят другите шофери

- Spoiler: show
This is it. Ground zero.
Ми аз избягвам центъра по сякъф начин. Тоест съвсем. По принцип от офиса ми влиза маршрута по оранжевия 1:1 до сливница- там по Гешов тоя. Макар че то в 5-7 часа вечер нема мърдане отникъде. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Един бивш колега от бачкането си тръси квартира нейде из центъра, като основният проблем е, че му трябва само до края на Август, когато апартамента му ще да е готов.
Младежът е много свестен, та ако някой има идеи да свирка.
Едит: Намерихме му квартира
Младежът е много свестен, та ако някой има идеи да свирка.
Едит: Намерихме му квартира

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- The Dragon
- Elder God
Взех си това бебче днес
http://www.canon-europe.com/for_home/pr ... /index.asp
Като цяло не е лош - качество на средния клас фотоапарати, на цена от ниския.
Сега търся свястно зарядно за батерии. Уви термините discharge и refresh не са го чували ...
http://www.canon-europe.com/for_home/pr ... /index.asp
Като цяло не е лош - качество на средния клас фотоапарати, на цена от ниския.
Сега търся свястно зарядно за батерии. Уви термините discharge и refresh не са го чували ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.