За фай съм съгласна. Сай не видех.Muad_Dib wrote:На третия ред спрях да ти чета пробития хейтец, но все пак да ти кажа, че на мен и на Симеон не ни пука наистина, защото това Е най-якият сай-фай сериал в последните 5 години.
The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
Смея да кажа, че от сай-фай разбирам повече и от теб, и от Никола взети заедно (въпреки че гледам да си нямам много досег с него), бидейки по същество човек на точните науки. Гат ми направят хубав РЕАЛИСТИЧЕН наистина НАУЧНО фантастичен сериал с персонажи извън 2Д клишето (като Планетес примерно, или Др. Хауз между впрочем), в който да не се обривам от потрес на всеки пет минути, тогава ще имам и по-положителни отзиви.
Междувременно гледам на почивки първи епизод от втори сезон, докато обслужвам разни капризни майчици в магазина. За момента всичко ставащо ми се вижда ужасно излишно. Особено ме кефи факта, че на 50000 човека се пада един единствен лекар. Деба, дори в Лост бяха повече, дето все пак става дума за доста по-изпаднала цивилизация. Изобщо бахти неадекватните простотии!
А, да, имаше и истеричен пристъп с много "фрак" в него. Ужасно нелепо и смешно, а сериалчето толкова се опитва да се взима насериозно.
Междувременно гледам на почивки първи епизод от втори сезон, докато обслужвам разни капризни майчици в магазина. За момента всичко ставащо ми се вижда ужасно излишно. Особено ме кефи факта, че на 50000 човека се пада един единствен лекар. Деба, дори в Лост бяха повече, дето все пак става дума за доста по-изпаднала цивилизация. Изобщо бахти неадекватните простотии!
А, да, имаше и истеричен пристъп с много "фрак" в него. Ужасно нелепо и смешно, а сериалчето толкова се опитва да се взима насериозно.
Батълстар Галактика мен ме закачи сериозно чак към средата на втория сезон ( епизодите с Pegasus ).
- Spoiler: show
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Да ти имам елементарните забавления. Кат на Сашко - пошло спамче + хейтче + много лол-смайлита за поддържане на псевдосаркастичен имидж...
Иначе да, всъщност мога
Щото точно както и в Скинса, пак не си схванала на чисто информационно ниво некви супер очевидни работи, ма за чий да се хабя?
Бтв, и ти няма кво да се хабиш, втори сезон няма да ти хареса повече от първи. По-добре ми го върни и ходи да си чакаш следващия Хаус.
Иначе да, всъщност мога
Бтв, и ти няма кво да се хабиш, втори сезон няма да ти хареса повече от първи. По-добре ми го върни и ходи да си чакаш следващия Хаус.
Last edited by Roland on Sat Nov 24, 2007 12:01 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Сай-фай НЕ Е равно на наука. Отдавна е минало времето, когато фантастиката е била свързвана със стриктното развитие на научни идеи. Важен е методът, а в Галактика си го ползват доволно. Целта не е да се изпада в научни подробности, а да се развият качествени герои. Това, че на теб тези герои ти изглеждат жалки и плоски... ме хвърля в ступор, но пък всеки си има право на мнение все пак
Нещо повече - терминът "сай-фай" изобщо не предполага научна достоверност (въпреки че и въпросната в Галактика е без аналог в тв-фантастиката) - което щеше да го знаеш, ако имаше и най-бегло понятие от жанра по принцип
Тва, че разбираш от наука, ТОЛКОВА не ти помага да важиш като опре до фантастика, че е чак болезнено 
And you can't dance with a devil on your back...
Darkling wrote:
Last edited by Amelia on Sat Nov 24, 2007 12:05 pm, edited 1 time in total.
Впрочем епизодът с бокса ( който току що изгледах ) в трети сезон е убиец. 
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Нали осъзнаваш колко жалки и абсолютно неадекватни обяснения са това? И двете?Roland wrote: