Гледано напоследък, Part III
Moderator: Moridin
Но като режисьор е съвсем друга бира, пък и точно за уестърни като горния ъндърактването му заспива (в смисъл - пасва идеалноMuad_Dib wrote:защото е с Кевин Костнър, а той е е един от най-слабите актьори, които някога са съществували. Това ми е достатъчно и дори Робърт Дювал не може да ми оправи проблема.

http://imdb.com/title/tt0099348/awards
Може би си гледал предимно кофти филмите с него.
Last edited by shayhiri on Wed Sep 05, 2007 12:32 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Dancing with wolves става, най-вече заради индианците. Друг филм на Костнър, който ме кефи е Water world, вярно че е малко лейм, но мен си ме радва. Последния му филм там с водолазите също не беше лош. Иначе почти нищо друго от филмите му не струва. А доколко Непростимо е уестърн може да се поспори, да не говорим, че го обявяваш за най-добрия въобще. И Оскарите не са неоспорима мярка за качествата на даден филм. Влюбения Шекспир, anyone?
"Танцуващият с вълците" беше скучен. Много. Оправдава го, че съм го гледал на 6,7 или 8, но щом тогавашното ми незатормозено съзнание е решило нещо подобно ще му се довея засега.
Никола, иначе и аз имах Кевин Костнър за баси тъпия и скучен актьор, докато не гледах "Пощальона". Това му е Филма. Просто го гледай.
Никола, иначе и аз имах Кевин Костнър за баси тъпия и скучен актьор, докато не гледах "Пощальона". Това му е Филма. Просто го гледай.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Може би съм гледал ВСИЧКИ филми с него?shayhiri wrote:Но като режисьор е съвсем друга бира, пък и точно за уестърни като горния ъндърактването му заспива (в смисъл - пасва идеалноMuad_Dib wrote:защото е с Кевин Костнър, а той е е един от най-слабите актьори, които някога са съществували. Това ми е достатъчно и дори Робърт Дювал не може да ми оправи проблема.). Доказателства?
http://imdb.com/title/tt0099348/awards
Може би си гледал предимно кофти филмите с него.

Тогава казваш, че не те кефи и готово. Не го изкарваш Уве Бол.
П.П.: Гледал си всичкия шит с него? Ти нормален ли си? Писмо в бутилка? Пощальонът, колкото и да го препоръчва Коруин?
Водно конче? Спасителят? Той има 40 филма.
П.П.: Гледал си всичкия шит с него? Ти нормален ли си? Писмо в бутилка? Пощальонът, колкото и да го препоръчва Коруин?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Какво за него?Даваш го като пример за тъп филм спечелил Оскар или питаш на кой му харесва?Защото на мен ми харесва.Пък на Гуинет съм и голяма фенка.Много ми липсва и искам да се завръща на екрана.Въпреки,че я оправадам напълно.Не всеки може да се похвали със съпруг като Крис МартинDelegat wrote: Влюбения Шекспир, anyone?

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
Кевин Костнър не ми е най-любимия актьор, но определено не е пълен некадърник. Има сравнително прилични, макар и не кой-знае колко велики роли в следните филми: "Недосегаемите", "Поле на мечтите", "JFK", "Войната", "3000 Miles to Graceland", "Rumour Has It" (не си спомням как бяха преведени последните два), с известни уговорки "Mr. Brooks". Далеч съм да го поставям до най-добрите актьори, но не смятам че неговото участие непременно означава, че филмът ще е лош.
This signature is not yet rated
Ами в почти всеки негов филм има много по-важни и по-хубави неща от НЕГО в съответния флик, два бързи примера:
-Мр. Брукс - ми Уилям Хърт и музиката както и сравнително оригиналния замисъл
-Недосегаемите - ми Шон Конър и Де Ниро баси...
Т.е. филмите с него много рядко са хубави заради него, КОГАТО са хубави, което е рядко.
-Мр. Брукс - ми Уилям Хърт и музиката както и сравнително оригиналния замисъл
-Недосегаемите - ми Шон Конър и Де Ниро баси...
Т.е. филмите с него много рядко са хубави заради него, КОГАТО са хубави, което е рядко.
Така е, но това не значи че Костнър е пълен некадърник, и че самото му участие във някой филм да предполага, че филмът ще е лош. Това е единствената причина за предишния ми пост, иначе мисля доста ясно си казах, че не смятам Костнър за изключителен актьор, със сигурност не толкова добър, колкото ДеНиро, например.
This signature is not yet rated
Бате, едно заглавие само - Dances with Wolves.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Еми кво да та праим
Нема спорим излишно ся.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”