Page 20 of 22
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 12:28 am
				by Zee
				Будче по лофжииски? 

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 9:41 am
				by Xellos
				Тва от "Ветрило" ли ти беше поръчката  

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 10:33 am
				by Marfa
				Zee!  

 мама му стара, права си! 

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 11:49 am
				by thunder
				Xellos wrote:Тва от "Ветрило" ли ти беше поръчката  

 
да
аз го разшифровах като будче по лъфжии(някаква буква между с и к)и 
добре, че имаше бутче по ловджийски вътре, вместо написаното 

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 12:19 pm
				by Xellos
				то и сайта им е толкоз грамотен  

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 12:32 pm
				by Zee
				
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 12:57 pm
				by thunder
				Всъщност е много яка храната там. А имат и обедно меню 

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 2:05 pm
				by Marfa
				Увековечих ги в блога си!  

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 2:24 pm
				by Xellos
				Ей ся си поръчах тамън ''дроб от риба треска''
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 5:13 pm
				by Marfa
				
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 5:23 pm
				by Maledictus
				ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА не може да е истина, него вярвам това бтв.
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 5:44 pm
				by Marfa
				
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 6:38 pm
				by tigermaster
				След като видях будчето по лофжиски(?), се сетих за нещо друго:
- Spoiler: show
 - В забързаното ни ежедневие и силната конкуренция в днешно време,трябва непрекъснато да се питаш кое не е добре, кое може да се подобри и да не се задоволяваш в постигнато досега. За нас едно заведение е преди всичко атмосфера - не е само кухня, не е само дизайн, не е само обслужването. Важни са също ароматът, звуците и комплексното съчетание и да се обедите в това може да посетите преоткрития ни ресторант „ТАБИЕТ” намиращ се в сърцето на кв.Лозенец. На 01.09.2007 г беше официалното откриване на новата му част, която е в съвременен стил с вариации на упадачна еклептика.Новия салон на ресторанта има 74 места и е смесица на стилове - преплитат се съвремения модерен стил плюс средиземноморски елементи с малко ардеко. Има и закрита тераса от 40 места,която е изцяло в средиземноморски стил, а затаявате дъх когато видите новата градина на ресторанта състояща се от 12 шатри в средиземноморски стил допълнени с модерни елементи и отличаващ се светлинен надпис ТАБИЕТ. Всичко това е премерено и добре съчетано - една концепция, една линия, която прониква във всеки елемент. 
 
Великолепност, тъй да се каже. Прелест и красота...
 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 7:14 pm
				by Marfa
				Откъде е тва?! 

 
			 
			
					
				
				Posted: Mon Dec 15, 2008 8:01 pm
				by tigermaster
				Marfa wrote:Откъде е тва?! 

 
Видях го в друг форум. Обаче като чета страницата на ресторанти "Табиет", май са го разкарали. Не че от това са станали много по-грамотни, де...
http://www.tabiet.com/bgcontacts.html
- Spoiler: show
 Ще бъдете обслужени от професионалисти готови да угодят на вашите предпочитания и гастрономични нужди с качество на предлагания пакет услуги от семейна вечеря до грандиозна презентация или годишнина допълнени с творчески подход и фууд карвинг.
Все повече се убеждавам, че запетаите са хубаво нещо. А какво е фууд карвинг?