Според мен реформите трябва да започнат от образованието на хората. Не само на децата. на всичкиMorwen wrote:Така е, но и най-хубавото гориво не може да задвижи пробит отвсякъде двигател, който е измислен така че да функционира само на 23,2 градуса в среднослънчев ден и с точно 154 кг товар. А тази идея е точно това. Хората винаги се опитват да надцакат системата, когато не става дума за приятелски кръг. В повечето случаи - леко наивно и невинно. Тези, които ще впрегнат всички сили са малко. Въпросът е да не е идиотски лесно или дори неизбежно това системата да се прецака.
Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
Това, което Тодор Живков успя да изрече за 35 години, Бойко Борисов го постигна за няма и две.
От дядо ми още знам, че женски пари са змийски кости. Аз никога не съм ползвал женски пари в живота си. Винаги аз съм плащал всичко вкъщи, в ресторант, където и да съм. Но те не го разбират. Много от тях не са и мъже, за да го разбират.
От дядо ми още знам, че женски пари са змийски кости. Аз никога не съм ползвал женски пари в живота си. Винаги аз съм плащал всичко вкъщи, в ресторант, където и да съм. Но те не го разбират. Много от тях не са и мъже, за да го разбират.
- tigermaster
- Elder God
С едната ръка ям, с другата тичам по ливадата да ритам топката.

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- The Dragon
- Elder God
Punishment sometimes doesn't seem to fit the crime
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6 ... 0629390:z0
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6 ... 0629390:z0
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Понеже напоследък ми писна да слушам колко ужасно вредни са ваксините и как няма нищо лошо да хванеш морбили или детски паралич да речем, наистина се зарадвах да прочета и нещо различно.
ТУК.
ТУК.
Boingboing нерядко се оказва полезен. На 10 януари пусна публикация Read the journalism that exposed MMR vaccine/autism fraud. В нея има връзка към въпросната статия, която е публикувана в BMJ (British Medical Journal) на 5 януари: How the case against the MMR vaccine was fixed.
И също става ясно, че самата статия, която твърди за връзка между ваксината срещу MMR и аутизма, била публикувана в Lancet през 1998 г. и оттеглена от страна на списанието на 2 февруари 2010 г. След цялата разправия на автора на твърдението е отнето разрешението да практикува медицина във Великобритания.
И също става ясно, че самата статия, която твърди за връзка между ваксината срещу MMR и аутизма, била публикувана в Lancet през 1998 г. и оттеглена от страна на списанието на 2 февруари 2010 г. След цялата разправия на автора на твърдението е отнето разрешението да практикува медицина във Великобритания.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-d ... 77179?nt=4
Едно правилно дясно изказване, сега ако имахме и нормална дясна политика която да го подкрепи.
Или поне нормална политика.
Едно правилно дясно изказване, сега ако имахме и нормална дясна политика която да го подкрепи.
Или поне нормална политика.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God