Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 30, 2010 10:26 pm

Да, ма не и от тоя.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Tue Nov 30, 2010 11:22 pm

То, сам по себе си, проектът за църковна телевизия не е лоша идея (въпреки че и аз съм на мнение, че БПЦ щеше да се популяризира повече, ако всъщност опитваше да помага по някакъв начин на хората), но щом е замесено името на "дядо" Николай... не благодаря!

Най-странното е, че, ако не беше психопат, този човек би бил много полезен. Все му хрумват разни модерни, хващащи окото (и вниманието на медиите) идеи. Да вземе между другото да измисли как да преборим радикалния ислям - като го гледам, ако имаше последователи, вече щеше да се надпреварва с Осама кой ще свали повече вражески самолети и кули.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 30, 2010 11:26 pm

Ма не е лоша идеята. Има си радио и телевизия Ватикана, дето на никого не пречат. Но медия, в която да се вихри Николай или примерно конкурентна такава, в която да громи неверниците варненското Кирил... Брррр... Тази идея по необясними причини ми образува страх и ме кара да използвам многоточия... :?

Уук.

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Tue Nov 30, 2010 11:42 pm

Бтв, аз съм малко невеж, но... не беше ли Кирил надеждата на по-умерената част от родния клир или нещо се бъркам?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Dec 01, 2010 12:11 am

Ми не знам. Напоследък обяви една доста симпатична статуя на две дракончета, дето държат златно яйце, за символ на Злото и изтъкна, че е непростимо хората да й се кланят, докат пият вода (щото драконите красят една чушмичка), та просто не мога да измисля което му е по-умереното.

Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 01, 2010 11:00 am

Мдаам, тегаво при вас начи... Нищо като почнат дъждовете от риба са...

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vash
Paragon

Post by Vash » Wed Dec 01, 2010 11:47 am

Това е доказателство че има прогрес, вече ще си имаме първият български телеевангелист. Изказванията на бат Николай и без това много напомнят на Джери Фалуел (който беше казал, че 11/9 е причинен от Бог заради гейовете и други бисери).

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 01, 2010 11:56 am

Чудя се от какво ще се издържа една такава телевизия като рекламата е изкушение на лукавия.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Dec 01, 2010 12:31 pm

От дарения?
Иначе съм съгласен с всички до момента - нищо лошо в самата идея, но не и когато е намесен фанатичен олигофрен.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Wed Dec 01, 2010 1:38 pm

Marfa wrote:Ми не знам. Напоследък обяви една доста симпатична статуя на две дракончета, дето държат златно яйце, за символ на Злото и изтъкна, че е непростимо хората да й се кланят, докат пият вода (щото драконите красят една чушмичка), та просто не мога да измисля което му е по-умереното.
А, той ли беше? Това го бях забравил! Излиза, че трябва да се молим Максим да поживее поне до 200-300... :twisted:

On an unrelated subject, не само в България може да бъде доста абсурдно. Чета как Европейската комисия започва разследване срещу Google по подозрение, че гадта му с гад не само че показва страниците на конкурентни търсачки по-назад при търсене, не само поставя на по-добри позиции тези сайтове, които са си платили за реклама, ами и нарежда преференциално собствените си услуги!

Не мога да си представя колко по-долу можеш да паднеш от това да предпочиташ собствената си фирма пред тази на конкуренцията! :mrgreen:

Малко произволни мисли по темата: http://e-lect.net/?p=2644

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Dec 01, 2010 1:44 pm

Тия не са в час :mrgreen:
This is it. Ground zero.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 01, 2010 1:51 pm

Има резон ако има заявление за бепристрастна услуга.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Dec 01, 2010 2:02 pm

Стига дивотии, естествено че се рекламира открито, че ако си плащаш, си по-напред, и естествено, че техните си услуги ще са не само най-отгоре, ами направо отгоре на резултатите от истинското търсене (както си е).
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 01, 2010 2:10 pm

Абе моткат се и те, още няма версия на хрома за 10.5 нагоре мак ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 01, 2010 2:47 pm

казах ако не случайно.