Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
То, сам по себе си, проектът за църковна телевизия не е лоша идея (въпреки че и аз съм на мнение, че БПЦ щеше да се популяризира повече, ако всъщност опитваше да помага по някакъв начин на хората), но щом е замесено името на "дядо" Николай... не благодаря!
Най-странното е, че, ако не беше психопат, този човек би бил много полезен. Все му хрумват разни модерни, хващащи окото (и вниманието на медиите) идеи. Да вземе между другото да измисли как да преборим радикалния ислям - като го гледам, ако имаше последователи, вече щеше да се надпреварва с Осама кой ще свали повече вражески самолети и кули.
Най-странното е, че, ако не беше психопат, този човек би бил много полезен. Все му хрумват разни модерни, хващащи окото (и вниманието на медиите) идеи. Да вземе между другото да измисли как да преборим радикалния ислям - като го гледам, ако имаше последователи, вече щеше да се надпреварва с Осама кой ще свали повече вражески самолети и кули.
Мдаам, тегаво при вас начи... Нищо като почнат дъждовете от риба са...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Това е доказателство че има прогрес, вече ще си имаме първият български телеевангелист. Изказванията на бат Николай и без това много напомнят на Джери Фалуел (който беше казал, че 11/9 е причинен от Бог заради гейовете и други бисери).
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
От дарения?
Иначе съм съгласен с всички до момента - нищо лошо в самата идея, но не и когато е намесен фанатичен олигофрен.
Иначе съм съгласен с всички до момента - нищо лошо в самата идея, но не и когато е намесен фанатичен олигофрен.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
А, той ли беше? Това го бях забравил! Излиза, че трябва да се молим Максим да поживее поне до 200-300...Marfa wrote:Ми не знам. Напоследък обяви една доста симпатична статуя на две дракончета, дето държат златно яйце, за символ на Злото и изтъкна, че е непростимо хората да й се кланят, докат пият вода (щото драконите красят една чушмичка), та просто не мога да измисля което му е по-умереното.

On an unrelated subject, не само в България може да бъде доста абсурдно. Чета как Европейската комисия започва разследване срещу Google по подозрение, че гадта му с гад не само че показва страниците на конкурентни търсачки по-назад при търсене, не само поставя на по-добри позиции тези сайтове, които са си платили за реклама, ами и нарежда преференциално собствените си услуги!
Не мога да си представя колко по-долу можеш да паднеш от това да предпочиташ собствената си фирма пред тази на конкуренцията!

Малко произволни мисли по темата: http://e-lect.net/?p=2644
- RRSunknown
- Elder God
Абе моткат се и те, още няма версия на хрома за 10.5 нагоре мак ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”