Пореден спор става ли за четене Колелото а.к.а. Fun Fun Fun
Един изказ е интересен, когато е необичаен, не когато е малоумен. Ся, не казвам, че тая фраза слага край на всички глупави фрази до края на времето, но е УЖАСНО зле. Знам, че не сме свикнали да виждаме тоталните малоумия в нещо, което считаме за по-високо качество, но нека бъдем честни - ако хрупкаво мрачната светлина я бяхте засекли в Станек, Салваторката или ТЪМНИЯ ПРИНЦ Александър Драганов, щеше да има ПАСАЖИ гавра.
В смисъл, айде да не викаме на черното "виолетово, ама ако замижиш и си представиш кво е искал да нарисува художникът"... На всички ни е ясно какво е искал да каже авторът. Въпросът не е кво е искал да каже, а кво е казал.
В смисъл, айде да не викаме на черното "виолетово, ама ако замижиш и си представиш кво е искал да нарисува художникът"... На всички ни е ясно какво е искал да каже авторът. Въпросът не е кво е искал да каже, а кво е казал.
And you can't dance with a devil on your back...
А ако бяхте засекли това словосъчетание при някой от ваш'те идоли на перото, тогава как щяхте да го тълкувате?Roland wrote:ако хрупкаво мрачната светлина я бяхте засекли в Станек, Салваторката или ТЪМНИЯ ПРИНЦ Александър Драганов, щеше да има ПАСАЖИ гавра.

Марфе, и аз та обичам

shadow dance nikoga ne luje

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- beliefcontrol
- Paragon
- Interpreter
- Forsaken