Станах снощи в 3ч. Аз мислех да си легна бая по-рано, но ме викнаха за UP и за Гъндрак (хийлър). В Гъндрак влязох като хийлър и бяхме 4 човека, убихме първия бос, преди да дойде един паладин да ни хийлва. UP беше чудесен, защото ми падна нова шапка (и други неща нинджосах, но не ми трябват като че ли). Врътнах 80-така по някое време, запраших към ИФ да купувам скилове, че не бях купувала от 78 и се ръснах над 200 голд за въпросните. Болката, сега имам 40 стотинки сребърни и 500 голд да връщам на Таис. Дори нямах пари да си пусна всичко в АХ.
Искам да споделя, че колкото и да е кекав прийста за 1 вс. 1 комбат (особено ако ме докопат мелета), ако има кой да ми танква и хвърлям по едно очо на собствената си кръв, съм машина. Изключително голямо удовослтвие ми доставя да мога да изнеса доста голям дмг върху мобове (или босове), които не умират твърде бързо, имайки време дмг-а от ДоТс да влезе, както и някой и друг МБ и МФ да критне, КАКТО И възможността да превключа в хийлинг моуд от раз, ако хийлъра го закъса. Вчера в UP бием онзи досаден бос, който язди някакъв дракон. Драконът умря, босът падна и съответно започнахме да го бием, цялото парти умря без танка и мен. Минавам на хийлинг и успях да го удържа (хвала на мана регенацията ми, която връщаше на няколко секунди точно толкова мана, колкото да кастна Prayer of Mending and Flash heal) докато босът просто се гътна.
В момента нямам много време да погледна тактики за Накс и откъде какво парче гиър ми трябва, но така или иначе на първо време трябва да събера пари да върна на Таис, да купя дуал специализацията и да си купя енчанти, че нямам кьорав.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around