WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 23, 2008 10:26 am

Второто просто е гениално с тия леминги и най-вече орка с даша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Feb 23, 2008 1:30 pm

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sat Feb 23, 2008 2:06 pm

ахахахах тва беше велико!!!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Feb 23, 2008 2:19 pm

:twisted:
THIS . IS . MADNESS !
NO - THIS . IS . XBOX!
Ей това ме разби направо !!!! :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Sat Feb 23, 2008 2:21 pm

Щом ще пускаме клипчета, ето ви може би най-легендарния филм правен по вов! 8-) 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=y25XCwOB ... re=related
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Feb 24, 2008 4:31 pm

Тия шамански куестове за тотемите са невероятно небалансирани от към трудност. Как може Call of Water да ме накара да се разкарвам по двата континента, а Call of Air просто трябва да ида до едно НПЦ в Хилядата Игли :D Шантава работа :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Feb 24, 2008 4:39 pm

Аз си спомянм един куест на паладина- на 16-17 левел съм, още зелен във Ghostlands и ме пращат до Stonetalon ! 4 часа реално време трамбовах до там, и после се връщах още 4 часа щото се оказа че съм минал северно от Crossroads (за по- бързо) и не взел прилепа оттам.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Feb 24, 2008 7:46 pm

Wyvern-a имаш предвид? Щото прилепите са при ъндедите :P

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Feb 24, 2008 7:54 pm

Аз на всичките им викам прилепи :) така съм си оформил жаргона. Играх веднъж с алианса и на грифоните виках прилепи 8-)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Feb 25, 2008 2:14 pm

level 25 на попадията. Почти без игра :) Мнооого по бърз е левълинга, а какви неща се размятат из инстанциите не е истина ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 25, 2008 4:29 pm

Драгън, как ти се казва попесата?

Аз моята вчера сума време я размотавах из Нептулон. Най-после дръпнах на 40 ниво (ама то отпочинал поп направо лети), че даже с помощта на Таисовата кардиналша успях да взема и кокошка. И така, след година игра с разни попове, аз най-после взех шадоу форма :lol:

А за инстансите - направо беше песен. Имах и небивалия късмет да съм единствената облечена в парцалки - край мен кожи, ламарини.... Та като паднаха хубавите капаци за раменете, никой не ме спря да си ги грабна мълниеносно.. както и хубавата ножка. Сега се размотавам важно с екипировка от Аления манастир (имах си и една капа на склад от по-ранна разходка - чакаше ме да стигна нивото) ... и рокличка от Шадоуфенг Кийп още :oops:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Feb 25, 2008 5:34 pm

Lannis wrote:Драгън, как ти се казва попесата?

Аз моята вчера сума време я размотавах из Нептулон. Най-после дръпнах на 40 ниво (ама то отпочинал поп направо лети), че даже с помощта на Таисовата кардиналша успях да взема и кокошка. И така, след година игра с разни попове, аз най-после взех шадоу форма :lol:

А за инстансите - направо беше песен. Имах и небивалия късмет да съм единствената облечена в парцалки - край мен кожи, ламарини.... Та като паднаха хубавите капаци за раменете, никой не ме спря да си ги грабна мълниеносно.. както и хубавата ножка. Сега се размотавам важно с екипировка от Аления манастир (имах си и една капа на склад от по-ранна разходка - чакаше ме да стигна нивото) ... и рокличка от Шадоуфенг Кийп още :oops:
Smitherina - не ме питай що ;) И съм 26 вече ... надявам се нощес да чукна 30. Само че от бърза игра и професия енчантинг не мога да си позволя да си науча holy spell-овете :twisted: Не че са ми притрябвали ... Само един Heal ползвам от тях.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 25, 2008 6:00 pm

ама тази Smitherina на Нептулон ли ти е??

дам, и аз поиграх там през уикенда - да се спася малко от навалицата и суетата на Зенедар.. та се метнах на моята Лийд да вдигам фишинг :) дори стигнах до завидните 323 скилс! натрупала е и доста рестед, милата, но нещо не ми се правеха ни куести, ни инстанси.. пренаситила съм се с Таис и Амели и на двете :(
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Feb 25, 2008 6:02 pm

Tais wrote:ама тази Smitherina на Нептулон ли ти е??
Ахъм - кървава цицореста bloodelf-ка ;)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Mon Feb 25, 2008 6:31 pm

Мдаа, не е живял, (тоест играл) човек истински, докато не си направи една такава 8-) И аз си имам една на Нептулон, ама е малка още - Corozia БЕ роге.
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...