Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не знам колко е автентична, но е изпробвана многократно:Marfa wrote:Кажете рецепта за салата "Табуле", ама автентична и изпробвана!
Тва не е честноBaYa wrote:Tabulé, taboulé, taboulet
Марф, няма кой знае какви възможности за вариация в/у основната рецепта. Най-много да подменят някоя подправка с друга, освен ментата която не се пипа.
Горната е доста добре. И се извинявам на останлите, ако Марфа-та може ще я преведе. Ако ли не - скоро по вашите екрани, от Къщата на Грибоедов!!![]()
Това е една от любимите ми салати, пък било то и с магданоз вместо мента...BaYa wrote:Йохан-е, не помня от къде си ми познат/а (А съм сигурна, че дори сме се виждали някак!), но ти обещавам, че ще ти преведа няколко рецепти, само да доживея до първи юли. Пък и не само на табуле (Мисли какво друго те интересува от испанска, северно африканска или френска кухня.)!!
Нямаш проблем!!!JohanVladimir wrote:Това е една от любимите ми салати, пък било то и с магданоз вместо мента...BaYa wrote:Йохан-е, не помня от къде си ми познат/а (А съм сигурна, че дори сме се виждали някак!), но ти обещавам, че ще ти преведа няколко рецепти, само да доживея до първи юли. Пък и не само на табуле (Мисли какво друго те интересува от испанска, северно африканска или френска кухня.)!!
Ще чакам превод
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests