Skins - The Official Topic (SPOILERS)
Нещо, което ме дразни, бтв, е как бяха направили майката на Крис да си е тръгнала всъщност за да не го гледа как ще умре. Ми не знам, сигурно е субективно, но адски мразя, когато навържат едно събитие с друго, а аз просто ЗНАМ, че двете не са мислени да са навързани.
And you can't dance with a devil on your back...
Цъкнах темата вчера да видя кво пък е туй и като ви видях възторжените коментари,реших че като имам време ще пробвам Skins...Е тая вечер имам време и вече съм на 4-ти епизод и усещам как ще му отперя до 5 часа
Много кефи засега и подозирам,че и утре няма да свърша много работа,а ще продължавам да се нервя с разни streaming сайтове.От тези,които са имали епизоди досега мога да кажа,че Каси най ми харесва.
Edit: 5:30 по дяволите...

Edit: 5:30 по дяволите...
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Ааа,бахти якото,вече съм на 2-ри сезон и плановете ми за вечерта се провалиха(което е по-малко яко),тъй че май ще мина всичко днес
Само да кажа,видях че някои се оплакват от липса на субтитри,не знам може вече да са намерени такива,но ме е страх да прегледам целия топик да не се спойлна.Ако не държите на ДВД качество и можете да гледате онлайн,в tudou.com епизодите имат и английски субтитри.
аз отивам да се дозомбирам

П.П. Мда,то имало вече в sabs-а...whatever

Само да кажа,видях че някои се оплакват от липса на субтитри,не знам може вече да са намерени такива,но ме е страх да прегледам целия топик да не се спойлна.Ако не държите на ДВД качество и можете да гледате онлайн,в tudou.com епизодите имат и английски субтитри.
аз отивам да се дозомбирам

П.П. Мда,то имало вече в sabs-а...whatever

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Хм.Наистина всичко се разпада като в трейлъра май,а...
Може би ако не бях изгледала всичко така на веднъж щях да мога да кажа нещо по-смислено
но сега съм малко OD'ed
.Много ми харесват и двата сезона,може би първият малко повече,но като цяло и двата минават на едно от първите места в личната ми класация.
Единственото лошо нещо да има толкова много герои е, че няма как да се обърне достатъчно внимание на всички в 9-10 епизода.Иначе ме дразни много само Ануар и на моменти Сид(особено в началото).Любимец ми стана-естествено-Макси,в момента,в който закопа Тони в Русия
Щеше да е толкова добре да бяха продължили тенденцията от първите епизоди на втория сезон той да не служи основно за фон :/.Каси ми харесваше повече в S1,после някак много нормална я направиха.Тони хем дразнеше яко,хем нямаше как човек да не го уважава за наглостите, които му се разминаваха общо взето безнаказано
,а после- че не се отказа и се възстановява.Неговият епизод наистина беше от най-готините(а мацката беше яка,ама не беше нещо много особено
).Крис беше симпатяга
и с Джал ме кефеха заедно.А тя може сега това дете да го запази.Мишел ми е малко безлична,макар че я бяха подобрили леко по едно време.
9-ти пизод ми хареса,макар че верно бая наблегнаха на драмата тоя сезон.И аз се бях спойлнала леко
,ма пак ми беше гадно. Обяснението за майката ми беше изкуствено,разбирам да беше се появила докато Крис беше в болницата и да каже тогава,че не може да понесе да го види...Каси в последните серии е по-добре и финалът беше много въздействащ.И хич не очаквах да се натресе чак в Ню Йорк,като бяга не се шегува.Само дето откъде взе толкоз пари за билет??
П.П.: А някой гледал ли е това Shameless,дето е от същите криейтъри?
Може би ако не бях изгледала всичко така на веднъж щях да мога да кажа нещо по-смислено

Единственото лошо нещо да има толкова много герои е, че няма как да се обърне достатъчно внимание на всички в 9-10 епизода.Иначе ме дразни много само Ануар и на моменти Сид(особено в началото).Любимец ми стана-естествено-Макси,в момента,в който закопа Тони в Русия

9-ти пизод ми хареса,макар че верно бая наблегнаха на драмата тоя сезон.И аз се бях спойлнала леко

П.П.: А някой гледал ли е това Shameless,дето е от същите криейтъри?
Жалко...
Аа, само още един въпрос и спирам да спамя. Почнах да си дърпам 1-ви сезон, защото реших, че ми се гледам пак и ще зарибявам съквартирантката
... и изведнъж се сетих за ревюто в списанието, където се казваше, че в ДВД версията музиката била орязана. Т.е. рипнатия Skins в замундата също ще е такъв? Ама навреме се сетих 
Аа, само още един въпрос и спирам да спамя. Почнах да си дърпам 1-ви сезон, защото реших, че ми се гледам пак и ще зарибявам съквартирантката