The Comics Topic
Това за Хюгото не го знаех. Мислех че един от броевете на Сандмена е единстения взимал награда за фантастика.Muad_Dib wrote:To date, Watchmen remains the only graphic novel to win a Hugo Award,[2] and is also the only graphic novel to appear on Time Magazine's 2005 list of "the 100 best English-language novels from 1923 to the present."[

Май ще хвана да си го прочета първо аз комикса преди да го давам на други желаещи.

Заради въпросния Сандмен са забранили да се дава WFA на комикси, щот Геймъновите уан шотс са щели да ги прибират всяка година 
А аз изчетох, крайно просташки и мейнстриймно на фона на софистицирания разговор тук, Avengers Disassembled. И може би щото бъкел идея си нямам от Авенджърите, историята всъщност ми хареса доста
Освен тва има разкошен арт 

А аз изчетох, крайно просташки и мейнстриймно на фона на софистицирания разговор тук, Avengers Disassembled. И може би щото бъкел идея си нямам от Авенджърите, историята всъщност ми хареса доста

And you can't dance with a devil on your back...
Има вероятност това да е обяснението, да. Макар че всъщност и някои от феновете, които са доста запознати с историята им, пак харесват таз Бендисова гавра.Roland wrote:Заради въпросния Сандмен са забранили да се дава WFA на комикси, щот Геймъновите уан шотс са щели да ги прибират всяка година
А аз изчетох, крайно просташки и мейнстриймно на фона на софистицирания разговор тук, Avengers Disassembled. И може би щото бъкел идея си нямам от Авенджърите, историята всъщност ми хареса достаОсвен тва има разкошен арт
Да пробвам сравнение с нещо по-познато като Стар Уорс

След което Хан се самоубива от мъка, умопомрачението на Лея от временно става постоянно като разбира какво е направила (освен това я изгонват от Сената - като Тони Старк от правителството на САЩ), а Люк покъртен разтрогва Джедайския орден (No More Jedi

По принцип и от това би могло да стане готина история

- Gunslinger
- Warmage
Мен пък не ме кефи!А за Avengers Disassembled мога да кажа само лоши неща макар сравнение с другите работи на Бендис да е не е чак толкова голяма боза,но все пак си е боза индийд!DELgado wrote:И мен ми хареса бтв. Звучи толкова апокрифно че чак кефи.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In