Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Айде честит ни търговец на руни 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Аз пък снощи направих 240 000 луксон факшън, започнах от 200 000 някъде, няколко часа АБ с различни групи (без монк) и почти само победи, голям кеф.
Страхотно за търговеца на руни
, сега ще можем да оправяме пазара в Гилд хола без задръствания и разходки.
Страхотно за търговеца на руни

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
кви пари приордера?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдаам ше мръдна до пулсара тука в съседство. Ако нося снимка на Рол сигурно ше ми дадат още 10 лева отстъпка ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Еми ей тва получих са за 49.95
+ телефона на продавачката да ми звънне кат пристигне
Янгъсе бегай си опраи документите че нещо явно са те смотали
Ей тва получих ся аз.
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gwen.jpg

Янгъсе бегай си опраи документите че нещо явно са те смотали

Ей тва получих ся аз.
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gwen.jpg
Нема му свърши работа особено 
Пернах тука серийния от бонус диска да видим кво ново
Тежка събота се очертава мдаа. Неделята поне малко на пейнтболче ше отмарям 

Пернах тука серийния от бонус диска да видим кво ново

Взехме си и ние разписка, така че всичко е наред 
Освен да кажа и тука: внимавайте с кой герой сте като си създавате бонус предметите, защото ги дава и трите къстъмайзнати за героя, с който сте в момента
Стаф-ът е с праймъри атрибутите на кастърските професии като изискване и аз сега мога единствено да го дам на героите или да го направя на цепеници 

Освен да кажа и тука: внимавайте с кой герой сте като си създавате бонус предметите, защото ги дава и трите къстъмайзнати за героя, с който сте в момента

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Бе то аз сичкото герои с зелени та ненам тия кво ше ги праим ма ако има салвидж
Чакам шефката се омете от офиса за да отвора игрицата 

Голема пръчка 
http://wiki.guildwars.com/wiki/Image:Ho ... female.jpg
Меча и той изглежда добре
/preorder ?

http://wiki.guildwars.com/wiki/Image:Ho ... female.jpg
Меча и той изглежда добре

/preorder ?
/bonus
Доколкото чух, оръжията можеш да ги създадеш на всеки герой, с който се логнеш.
А я гледайте кви неща се случват в АБ

- Spoiler: show
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мдам тъпички са оръжията ма найсе. Хех бая сте ги набили. То мое се включа да сменям после факшънс за шардове/пари че съм останал с 600 курзик.
Тва нищо не е, с тебе и Коцето кви рекорди сме правили.Elayne wrote:/bonus
Бтв, ако победиш на домашната карта на Курзикци ти дава огромно количество факшън. При победата, която взехме преди малко там ми даде 2500 факшън от раз.
- Spoiler: show