"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Jul 20, 2007 4:09 pm

Мдам... постижението на нашенеца хич не е лошо... хич даже!

Ама, виж, за тая част:
Неотдавна се разбра, че 41-годишният мексиканец Мануел Урибе влиза в Книгата на рекордите Гинес за 2008 г. като най-дебелия човек в света, с тегло 560 кг. Той може да влезе и в следващото издание на същата книга като човека, отслабнал най-много - над 200 кг. АФП обаче не уточнява за какъв период е свалил 200-те килограма Урибе. Не е ясно и дали мексиканецът е използвал медикаменти при отслабването.
Ми ако си бяха направили мъничко труд, мъничко проучване да си направят, мъничко още да попрочетат, мъничко (о, ужас!) чужди материали да прегледат, или пък дори официалния му сайт, щяха да могат с още по-категоричен тон да кажат, че, да, постижението на нашенеца е по-добро :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 20, 2007 4:28 pm

E са наще новинари не са известни с точността си откакто едно време 1500 компютъра за САЩ се оказаха че всъщност били компоти и то за Русия ;). Трее си намеря "Кит" аз ;)

Така като ми гледате аватара не ви ли се хапва Пица ;). Иначе аз не съм против дебелите хора с против лакомията. Просто е грозна гледка да гледаш как му светват очите на човека и как се тъпче все едно няма да има утре. Ужасно е.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 20, 2007 5:52 pm

Това ми напомня за оня виц: ”Вчера в Китай станала голяма производствена авария. Жертви, грубо погледнато, няма”.
Това е от коментарите към "новината". :lol: Има умни хора още.
Xellos wrote:Така като ми гледате аватара не ви ли се хапва Пица ;)
Не. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 20, 2007 6:12 pm

Опа е щото го смених мда. :oops: Е утре ше потичкаме здравословно друг път ма найсе :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 20, 2007 6:20 pm

Утре сериозно ще има колабирали. На мястото на организаторите дори бих отложил турнира. Мисля, че най-успешната стратегия ще е просто да останем в съзнание, докато противниците припадат като мухи.

И като си помисля, че мойте хора утре по обяд ше са в Несебър, а аз останах само заради проклетия турнир?! :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 23, 2007 6:11 pm

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jul 31, 2007 3:23 pm

Amelia wrote:Мекицата, Мор.

Мазнините забавят усвояването на въглехидратите, затова е по-добре да се ядат мазни въглехидрати, отколкото не толкова мазни. Примерно, един нискомаслен сладолед се усвоява доста по-бързо от кръвта, отколкото високомасления такъв, а това е едно от нещата, за които трябва да внимаваме ако не искаме да сме дебели.
Това, което ни прави дебели, противно на повечето мнения, не са мазнините, които наистина са доста калорични, но пък се усвояват от организма трудно, ами въглехидратите, чието усвояване е адски лесно, а поради това, че са навсякъде е много лесно да се прекали с тях. А с което се прекали и не се изразходи, знаете какво се случва - превръща се в мазнини и се натъпква в подкожието. И хоп, ставаме дебели.
Затова и американците тлъстеят с мощ, докато грухат щастливо обезмаслени въглехидрати от всякакъв тип и си въобразяват, че се хранят правилно.
Така че русата, Мор. Русата.
Та викаш идеалната диета била задушено свинско, бадеми и малко диня за десерт?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jul 31, 2007 4:06 pm

Можеш да пропуснеш бадемите и да ги замениш със салата.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jul 31, 2007 5:27 pm

Може да пропуснеш и свинското и да го замениш с риба или пиле. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jul 31, 2007 5:29 pm

А май може да пропуснеш и динята и да я замениш с две големи менти :P
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jul 31, 2007 5:30 pm

Ааа, динята не може да я пропусне! Но пък нека да си изпие мените! :mrgreen:

Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jul 31, 2007 5:31 pm

Що бе. И динята може да пропусне, но да я замени с още салата. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jul 31, 2007 5:50 pm

Щото обичам диня, затва! :)

Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jul 31, 2007 6:03 pm

Чв салата не обичаш ли?

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 31, 2007 6:22 pm

Диня >>>>>>> салата.
And you can't dance with a devil on your back...