Тестове (още палав спам, с други думи)
Moderator: Moridin
Which Haibane Renmei Character are you?
и се оказа,

You are Nemu! Nemu is kind of a big-sister figure, always overseeing things and helping raise the children. She reads a lot, and is always sleepy, but that's because she's always doing more than her fair share of work.
(което са 14 процента) Съгласявам се. Аз съм Сънчо.
Иначе трябвало да се срещам с Бенедикт. Доводът против е че ми писна от амбърски благородници покрай мене :Р
и се оказа,

You are Nemu! Nemu is kind of a big-sister figure, always overseeing things and helping raise the children. She reads a lot, and is always sleepy, but that's because she's always doing more than her fair share of work.
(което са 14 процента) Съгласявам се. Аз съм Сънчо.
Иначе трябвало да се срещам с Бенедикт. Доводът против е че ми писна от амбърски благородници покрай мене :Р
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know

You are Reki! Reki is pretty angsty, but not in an annoying way. Reki's a really practical and supportive person to everyone else, but she could really benefit from her own advice sometimes. Reki is also very artistic.
В крайна сметка тя ми е и на аватара...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Хех, правила съм единия
Лошото е, че има някои неща, които не може да се досети човек, а ние няма как да ги знаем - например едно детско стихче, дето е популярно по други краища на света.

Лошото е, че има някои неща, които не може да се досети човек, а ние няма как да ги знаем - например едно детско стихче, дето е популярно по други краища на света.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Ambartanen
- Arcanist
Не знам дали това, макар и очевидно, не е спойлер за някого, който още не е започнал теста, но иначе трябва да е:
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Обидно е точно ти да не знаеш, че на латински е:
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!