И като математик би трябвало да знаеш, че цялата математика се осланя на теорията на множествата...която обаче не е доказана...и теоритично някой ден...с някой от изводите, които се правят от нея може да се стигне до противоречие...което ще докаже, че теорията на множествата е невярнааз съм математик

Аз пък мисля, че има цели отрасли на математиката, които се занимават точно с хаоса.За мен няма случайности.
В едно математическо поле или пръстен - да.Нещата не се случват просто ей така, а са логически обосновани и следват строга последователност.
Обаче тук говарим за произведение на забавната индустрия (или както феновете твърдят, за произведение на изкуството).
Сам знаеш, че за красотата и забавлението точни формули няма.
Веднъж човек реагира по един начин, веднъж по друг и то на едни и същи стумили.
Формата на някоя снежинка може да те изкефи безкрайно заради симетрията си. Формата на някоя друга снежинка може да ти е безкрайно скучна пак заради симетрията си.
Та в изкуството е хубаво всичко да е обусловено, подредено и непротиворечиво, но и със средствата на гротеската и хеперболата може да се постигнат интересни неща.
ПП
А ето какво могат да кажат за GOT геолозите - http://io9.com/a-fantastically-detailed ... 1561092800