Общи приказки. Герой за кого? Изпращат грешното послание на кого? НИЕ го знаем какъв е, защото НИЕ сме социално активни и се борим за права от момента, в който имаме куража да се причислим към това малцинство. НИЕ няма да се объркаме, че това е проява на хомофобия. Що се отнася до трансфобските троглодити, които ще се възмутят от това, че Майло е бил спрян от гневна тълпа, това са същите олигофрени, които 8 години така и не дочакаха Обама да им вземе оръжията, и бяха убедени, че той командва тайни отряди на убийци, които ходят по малките градове да избиват истинските патриоти. Тези хора ВЕЧЕ са превърнали всичките си mouthpieces превантивно в мъченици, защото живеят в свят на измислени конспирации, където злите либерали ги чакат с нож пред входната врата. Те не се влияят от факти.tigermaster wrote:Знам. И аз никак не съм му фен, но това не променя факта, че като му затворят устата с бой, изпращат точно грешното послание. И хайде точно цивилизованото общество да се посвени да си изцапа ръцете, вместо да превръща в мъченик и герой човек, който изобщо не го заслужава.Roland wrote:Ninja please. Тая гнида има толкова интерес да се асоциира с моето малцинство, колкото аз с кабинета на Тръмп.
Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
And you can't dance with a devil on your back...
Но неговата популярност е независима от либералния витриол

С изключение на, you know, таргет аудиторията му. Всякакви такива протести, банове и т.н. само го правят да изглежда герой в очите на същите.а повечето хора, които биха обърнали внимание на това какво разкрива светлината, хвърлена под камъка, обикновено не си казват "въх колко е готин тоя лишей".
Да, сигурен съм, че хората които за пръв път го чуха днес точно такъв извод са си направили, а не обратния - че се опитват с насилие да заглушат някой, който има какво да каже. Good one. И ако част от тези хора все пак ще се поразровят и видят. че става дума за жалък трол - това с какво е по-добро от това изобщо да не са чували кой е Мейло не-нам кой си, както щеше да стане ако не бяха тия протести, банове и т.н.?Ползата е очеизбодна: също както с ударите, дето оня Нео-нацист понесе по време на протестите, се дава ясно да се разбере, че тези гнусни дехуманизиращи приказки нямат място в цивилизовано общество.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Пост от човек, когото познавам, във ФБ:
A few things about the protest last night at Berkeley (from someone who was actually there):
1) The students were not the ones destroying everything. About 4,000-5,000 students, teachers, and staff showed up to form a wall around the entire building to prevent anyone from getting in.
2) Around 5:45 p.m., a group of over 100 armed individuals dressed in Ninja-like uniforms arrived. Shortly after, in a very cohesive manner, they began utilizing paramilitary tactics to engage in violent destructive behavior. THEY were the ones destroying everything. THEY were the ones firing at the police.
**You can see their arrival about 16 minutes into my live feed from last night.**
In fact, they injured a number of people who were peacefully protesting, one of whom was an older lady.
3) Milo has a right to say whatever he wants, Republicans have a right to want to hear him, and every single person that showed up last night has a right to protest him.
I am so tired and intellectually exhausted from hearing how intolerant liberals are of other views.
Milo did not come to Berkeley to talk about trickle down economics, tax breaks, or even a variety of theories on foreign policy from a conservative perspective.
He came to make inflammatory comments about black people, trans people, and other people who were born a certain way.
He has referred to black people as animals, mocked transgender people, and calls lesbian women and women, who are viewed as more masculine, dykes.
This is not intolerance. It is standing up for the marginalized. This not shutting down his freedom of speech. It is making our voices louder than his.
You can claim the left is intolerant of other views, but I can guarantee that you can't point to one instance, in the modern world, where the left has actively discriminated against or mocked someone for the way they were born.
LOLZZZZZZZZZЩо се отнася до тая, дето нон-стоп я цитираш тук - никога не съм я чувал, никога не ми е попадала пред очите където и да било, и честно да ти кажа, съмнявам се на теб да ти е попаднала от нищото без да си се ровила за конкретните й безумия. Което общо взето е отговор на въпросите ти, свързани с нея.
Аз се ровя в безумията на Джули Биндъл

Както ти казах, тя пише в THE GUARDIAN (!!!!= който е една от най-четените и респектирани медии в света и понеже аз се информирам предимно от GUARDIAN, там тя ми излиза. Не се ровя специално да я търся и това, че ти не си я чувал, не значи, че не е хипер популярна във Великобритания, Европа, Австралия и Щатите, в които тя ходи на събитията на Майло и тя е тази, която трябва да представи "профеминистката, либерална" страна и да го чалънджнне, но не й се получава. Щото на нея Guardian и дава платформа, а Guardian, бидейки(вече не) една от най-респектираните медии с това, че и позволява да си поства там я легитимира и застава зад думите й. Щото Guardian не е нито Брайтбарт, нито YouTube.
Относно Ричард Спенсър, омфг смея се с глас. Тоя удар беше толкова staged и поръчков и толкова Волен 2.0, че се смях с глас. Тоя филм съм го гледала вече веднъж и помня какво стана и как ударения се изкара жертва и се оказа, че с удращия го са съмишленици. Аре не мерси.
Още Майло не е първия, нито последния гей мъж, който се държи така. Гей мъже мизогинисти, лесбофоби, бифоби и трансфоби с лопата да ги ринеш. Гей мъжете няма изведнъж всички да станете супер толерантни и да почнете да ни приемате като легитимни членове на общността, при изчезването на Майло. Сори. Впрочем в огромна част от феминисткото лоби, също цари бясната трансфобия.
Sarcasm, right?You can claim the left is intolerant of other views, but I can guarantee that you can't point to one instance, in the modern world, where the left has actively discriminated against or mocked someone for the way they were born.
...showed up to form a wall around the entire building to prevent anyone from getting in.
Ами да, той е можел да си говори, ама не са пускали хората да отиват да го слушат, това не е някакво ограничение на свободата? Нали? Нали!?!This not shutting down his freedom of speech.

Еми затова не съм я чувал. Щото в САЩ никой не я знае. Съответно нямам мнение по въпроса. За разлика от теб, която всичко за Щатите го разбираш по-добре от мен.Litz wrote:LOLZZZZZZZZZЩо се отнася до тая, дето нон-стоп я цитираш тук - никога не съм я чувал, никога не ми е попадала пред очите където и да било, и честно да ти кажа, съмнявам се на теб да ти е попаднала от нищото без да си се ровила за конкретните й безумия. Което общо взето е отговор на въпросите ти, свързани с нея.
Аз се ровя в безумията на Джули Биндъл![]()
![]()
![]()
![]()
Както ти казах, тя пише в THE GUARDIAN (!!!!= който е една от най-четените и респектирани медии в света и понеже аз се информирам предимно от GUARDIAN, там тя ми излиза. Не се ровя специално да я търся и това, че ти не си я чувал, не значи, че не е хипер популярна във Великобритания, Европа, Австралия и Щатите, в които тя ходи на събитията на Майло и тя е тази, която трябва да представи "профеминистката, либерална" страна и да го чалънджнне, но не й се получава. Щото на нея Guardian и дава платформа, а Guardian, бидейки(вече не) една от най-респектираните медии с това, че и позволява да си поства там я легитимира и застава зад думите й. Щото Guardian не е нито Брайтбарт, нито YouTube.
И втория удар, докато се оплакваше от първия, ли беше стейджнат? В смисъл, ти си явно била там и си преценила.Litz wrote:Относно Ричард Спенсър, омфг смея се с глас. Тоя удар беше толкова staged и поръчков и толкова Волен 2.0, че се смях с глас. Тоя филм съм го гледала вече веднъж и помня какво стана и как ударения се изкара жертва и се оказа, че с удращия го са съмишленици. Аре не мерси.
Тва е чудесно за феминисткото лоби. И естествено, че сред гей мъжете са някои от най-бесните расисти, сексисти и трансфоби, които съм срещал. Но в момента не говорим за гей мъжете като цяло, а за гей мъжа, който бучи перхидролено пред камера. Това кой какви мнения и чувства има не подлжеи на контрол, а единствено на влияние и време. Но това кой говори на подиум пред хора подлежи на промяна и тази промяна е необходима. Въобще, за пореден път е някакво безкрайно мътно каква точно позиция се опитваш да защитаваш. На пръв поглед изглежда като глобално злобеене към лошите либерали пак.Litz wrote:Още Майло не е първия, нито последния гей мъж, който се държи така. Гей мъже мизогинисти, лесбофоби, бифоби и трансфоби с лопата да ги ринеш. Гей мъжете няма изведнъж всички да станете супер толерантни и да почнете да ни приемате като легитимни членове на общността, при изчезването на Майло. Сори. Впрочем в огромна част от феминисткото лоби, също цари бясната трансфобия.
Ми не, не е сарказъм. И ако иамш какво да кажеш, кажи го директно и с аргументи, не с две думи и въпросителен знак.Matrim wrote:Sarcasm, right?You can claim the left is intolerant of other views, but I can guarantee that you can't point to one instance, in the modern world, where the left has actively discriminated against or mocked someone for the way they were born.
...showed up to form a wall around the entire building to prevent anyone from getting in.Ами да, той е можел да си говори, ама не са пускали хората да отиват да го слушат, това не е някакво ограничение на свободата? Нали? Нали!?!This not shutting down his freedom of speech.
И да, правото ти на свободно слово е да говориш. Никой не ти гарантира, че някой ще те чуе или че някой друг няма да говори по-шумно по същото време. Това, че ще сложиш лол-смайли не променя НИЩО, което до момента е било казано тук. Жалко, че толкова са ти възможностите да спориш...
За човек, който държи себеседниците му да се се себерефлектират, не демонстрираш никаква авторефлексия. Освен това, страхотен bi erasure (:, но съм му свикнала.
Не съм казала, че ги разбирам нещата по-добре в нито един момент и проблема за 4595908698492 път повтарям не е единствено и само в американските либерали, но американските либерали не живеят във вакуум и в следствие на културния империализъм на САЩ, влиянието им не се простира само до територията на САЩ, а до целият шибан свят, което ми влияе и на мен, в Германия- "младежката комунистическа партия" в университета ми, която разлепя стикери със сърпа и чука и чиито идеи са идентични с тези на американските либерали.
Не съм казала, че ги разбирам нещата по-добре в нито един момент и проблема за 4595908698492 път повтарям не е единствено и само в американските либерали, но американските либерали не живеят във вакуум и в следствие на културния империализъм на САЩ, влиянието им не се простира само до територията на САЩ, а до целият шибан свят, което ми влияе и на мен, в Германия- "младежката комунистическа партия" в университета ми, която разлепя стикери със сърпа и чука и чиито идеи са идентични с тези на американските либерали.
Bi erasure now? My I'm just the worst, aren't I?
Къде точно?
Къде точно?
Ми да говориш за бесните предрасъдъци на гей мъжете и да не го споменеш е bi erasure + lack of self-awareness. 
Но както казах, свикнала съм. Все пак "Аз не вярвам, че може да си привлечен от два пола" и "Бисексуалните не съществуват" са най-честите реплики по наш адрес.

Но както казах, свикнала съм. Все пак "Аз не вярвам, че може да си привлечен от два пола" и "Бисексуалните не съществуват" са най-честите реплики по наш адрес.
- tigermaster
- Elder God
На мен ми изпращат грешното послание, доколкото както преди няколко години за мен да ме нарекат SJW беше на практика комплимент, вече на моменти ми се налага да полагам усилия да се разгранича от хора, чиято идеология принципно би трябвало да подкрепям.Roland wrote:Общи приказки. Герой за кого? Изпращат грешното послание на кого?
На неутралните, които евентуално биха подкрепили "лявата" кауза, ако не виждат представителите й като насилници, които заглушават думи с хвърлени камъни.
На хората, които до вчера не знаеха кой е Янопулос и видяха единствено как група бесни варвари му затвориха устата с насилие.
На феновете на Янопулос, които видяха поредната причина да мислят, че въпросният е на прав път.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Няма значение... просто няма смисъл да се дърля с някой тука за геополитика. А пък и за каквото и да било.Roland wrote:Това не е отговор на цитата, който си куотнал.coldie wrote:Аз смятам така Роланде, това че сме на много различни позиции не е преподставка да се мразим или обиждаме. Форумни спорове няма с какво да накривят шапката на световните геополитици и геополитика.Roland wrote:Извинявай, забравих да добавя, че банът на мюсюлмани не включва нито една от страните, от които идват най-много терористи, защото Тръмп има бизнес отношения с тях.
Айде пак с личните нападки. Get off high horse for second, please.И да, правото ти на свободно слово е да говориш. Никой не ти гарантира, че някой ще те чуе или че някой друг няма да говори по-шумно по същото време. Това, че ще сложиш лол-смайли не променя НИЩО, което до момента е било казано тук. Жалко, че толкова са ти възможностите да спориш...
Ако някой примерно отиде да изнася реч за дискриминацията, за правото на аборт или нещо такова и тълпа демонстранти блокира пътя на желаешите да го слушат съм милион процента сигурен, че веднага и ти и всички "леви" медии ще скочат как нарушават всички права на този човек. Но в обратния случай виждаме някакъв изсмукан от пръстите софизъм - "не му пречим да говорим, просто пречим да го чуят". Сиреч, не врат, а шия.
Що се отнася до сарказъм забележката, само да подметна, че left не само SJW-тата в САЩ, така че дори и да приемем абсурдната теза, че никой от тях никога не е дискриминирал, не всъщност никога не се и подигравал с никого на база какъв бил роден (шегите на тема реднеци не съществуват явно), това нищо не значи защото света не свършва до Статуята на свободата.
Между другото ЗНАЕТЕ, че терминът SJW e подигравателен и използван от републиканците в САЩ, нали? В смисъл, би трябвало да го знаете.
И сори, ма не е до висок кон. Идваш тука с миймове и общи приказки и ми спориш за неща, които са ти толкова далечни, че все едно се случват на Марс. Не, ако същото ми се случи на моята страна, няма да кажа, че са ми потъпкани правата, колкото и да ме е яд. Но същото никога не се случва намоята страна, защото консерваторите не се вдигат на протести, те доректно прокарват антиконституционални закони като тоя в момента, дето се опитват да направят протестирането нелегално.
А иначе човекът говореше за базови неща, с които си БУКВАЛНО роден, като ориентация, пол, цвят, етц. Не културна принадлежност като реднеците. Доста ми е кофти, че не правиш разлика, ама именно щото тия неща са ви някаква отнесена каша са нужни социалните науки и точните дефиниции.
И сори, ма не е до висок кон. Идваш тука с миймове и общи приказки и ми спориш за неща, които са ти толкова далечни, че все едно се случват на Марс. Не, ако същото ми се случи на моята страна, няма да кажа, че са ми потъпкани правата, колкото и да ме е яд. Но същото никога не се случва намоята страна, защото консерваторите не се вдигат на протести, те доректно прокарват антиконституционални закони като тоя в момента, дето се опитват да направят протестирането нелегално.
А иначе човекът говореше за базови неща, с които си БУКВАЛНО роден, като ориентация, пол, цвят, етц. Не културна принадлежност като реднеците. Доста ми е кофти, че не правиш разлика, ама именно щото тия неща са ви някаква отнесена каша са нужни социалните науки и точните дефиниции.
Отговаряш на едно изречение от пост, който вече е дал отговор на въпросите в него...tigermaster wrote:На мен ми изпращат грешното послание, доколкото както преди няколко години за мен да ме нарекат SJW беше на практика комплимент, вече на моменти ми се налага да полагам усилия да се разгранича от хора, чиято идеология принципно би трябвало да подкрепям.Roland wrote:Общи приказки. Герой за кого? Изпращат грешното послание на кого?
На неутралните, които евентуално биха подкрепили "лявата" кауза, ако не виждат представителите й като насилници, които заглушават думи с хвърлени камъни.
На хората, които до вчера не знаеха кой е Янопулос и видяха единствено как група бесни варвари му затвориха устата с насилие.
На феновете на Янопулос, които видяха поредната причина да мислят, че въпросният е на прав път.