Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 17, 2010 2:59 pm

This is it. Ground zero.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 17, 2010 3:04 pm

В такива моменти много ме хваща срам, ама не от сънародниците ми, ами от човеците изобщо :evil:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 17, 2010 3:19 pm

Не съм изненадан :evil:

Devoted of Slaanesh
Paragon

Post by Devoted of Slaanesh » Wed Nov 17, 2010 4:42 pm

Няма страшно, никой не знае кой е палил и рушил. Както обикновенно ...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 17, 2010 4:53 pm

Moridin wrote:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3410391

не народ а МЪРША
Селяни прости, умрете в мъки, моля ви! Махнете се от земното кълбо, изчезнете ми е от генетичния басейн! Смърт за такива, смърт!

Баси, рядко ме е срам от националността ми, но в момента УЖАСНО ме е срам.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 17, 2010 5:51 pm

Аз бих убивал в подобна ситуация бтв :neutral:
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 17, 2010 6:05 pm

А пък на мен не знам какво ми е. Дори не мога да се ядосам. Гледах ги, слушах безумните им оправдания по телевизора, че надграждали щото къде да живеели децата им (ми купи им апартамент някъде, за същите пари! А... Да... Така няма да можеш да си докарваш от наеми...), сега и това... И ми стана толкова депресивно, че чак не ми пука в момента. Ми чудесно, айде и на Несебър да му доебем майката, като сме почнали? Няма да се отказваме на средата де.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

!!

Post by Moridin » Wed Nov 17, 2010 6:11 pm

Бтв ще постна скоро снимки от Несебър да видите на какво е заприличал. То бива бива да си идиот, бива да си имбецил, бива да си жалко подобие на плазмодий, но това е буквално нереално!!!
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 17, 2010 6:16 pm

Знам, видях го на живо. Миналата година. То там е мегаполис някакъв, от Несебър до Св. Влас. Няма начало, няма край. К'во ЮНЕСКО?!

Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 17, 2010 6:20 pm

Баси, колко тъпи трябва да са тея хора, за да не разбират, че в момента в който го застроят, само някви туристи объркали пътя ще стъпват там? Бях за пръв път по онези места това лято и ми дойде много - оня мегаполис е проклета Младост 2. Сигурно единственото прилично останало там е стария Несебър.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 17, 2010 7:26 pm

Ние бяхме там на медения си месец - лятото на 2008-а. Застроен е брутално, ама поне стария град изглежда добре.

Мое ли да палят гуми по руините, бе? Що за мисловна дейност довежда до такова престъпление? Седяли тея камъни хилядолетия наред, като историческо наследство и съкровище за ЦЕЛИЯ СВЯТ, за да може някакъв тъп несебърски селтак от 21 век да им разкаже играта, заради жалката си человеческа алчност. Бате, на оня свят ли ще ги носиш тия АПАРТАМЕНТИ? Децата си ще гледаш - мен нашите как са ме отгледали без да освинят нито една историческа забележителност в България?

Жалки човечета, по-добре ще ни е без тях на планетата! Оф, да изчезва тая България, да се затрива тоя народ гнусен, щото това е и от на циганите по-зле. Скотове са това, не са хора.
Имам остра нужда от нова световна война, в която Западна Европа да ни окупира, изколи, осемени и пренасели тия територии. ВИКИНГИИИИИИ, ЕЛАТЕ НИ ЗАВЛАДЕЙТЕ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 17, 2010 7:48 pm

Викингите са на алкохолен туризъм из несебъро-слънчевобрегския мегаполис, Амели. Даже и да дойдат, ще са с махмурлук и няма да знаят какво да правят.

Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 17, 2010 7:54 pm

Е, кат решат да ни завладеят, а не да са туристи у нас, се надявам да са достатъчно трезвени, за да си свършат работата. Като станем Викингия с полусух режим, ще пращаме викингите на алкохолен туризъм към Чехия и Германия.

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 17, 2010 7:57 pm

Не бих казал, че Старият град прилича на нещо. На НИЩО не прилича. Точно там е проблемът. По стечение на обстоятелствата бях на село през юни и слушах по тв-то едно предаване именно за това как Несебър е заплашен да загуби статуса си в Юнеско.

Така се случи, че юли бях там за един ден. Обиколих целия стар град.

Това място ВОНИ, разбирате ли, вони на евтина деветдесетарщина и бг тарикатлък. Кажете ми, може ли ти в една възрожденска къща да отвориш сергия за гащи бе. МОЖЕ ЛИ? Може ли да драскаш със спрей по руини от гръцко и римско време?! Това може да ви прозвучи като изхвърляне (Морви), но уви е живата истина и го болдвам: в стария Несебър няма ЕДНА едничка къща, която да не е на магазин. Няма бе! Няма. Има банки, има тринайсет ЕДНАКВИ суверници една до друга, има гримове, има евтини неща от рози, има ТОНОВЕ китайски джънк, има РОЗОВИ РАНИЦИ, които се продават в дървени къщи с веранди от 18ти век. Несебър е еманацията на българската простотия в най-стопроцентови краски и просто не мога да повярвам, че тия кретени имат наглостта да посягат на уникални в световен мащаб съкровища от десет световни епохи събрани на едно място, за да си "ЗАЩИТАВАТ" безумните строежи и магазинерски шит

Аз лично си тръгнах от тоя град погнусен до немай къде.
Търгашлъкът е толкова жалък, че боли, просто физически боли от това колко нещастна нация сме и до колко сме паднали. Щото да се разхождат по анцузи, да драскат, да леят бетон по римски запазени църкви и останки и да тъпчат с гуми калдъръм на векове, е това и в АЛБАНИЯ не го правят, честно.
This is it. Ground zero.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Nov 17, 2010 8:03 pm

Забрави отвратително поруганата с мирис на пикня и затрупана с боклуци и спринцовки антична църква до морето :( А такава божествена акустика има там - вече два пъти пяхме на мястото по покана на тяхното читалище и толкова ме досрамя, че думи нямам :evil: :evil: :evil:
Image