ПП-ДБ допуснаха много грешки и не знам колко тъп трябва да си да повтаряш нещо пет пъти и пак да повтаряш същата грешка.
Първо скандалът с Дунчев, където имаше проблеми и той им би шута, после Кремена Кунева, един от смислените им депутати логично се отказа след като я бяха набутали на неизбираемо място. И ходят да обясняват за Козилата и Манол. Ми Манол и Козилата са изключения. Събирането на осемнайсе милиона преференци не е лесно. Таня Андреева има 3000 и йок.
И е факт, че никой не отразява Възраждане. Никой не показва възмущение от фашизма им. Всичко обясняват как имат таван, който само допреди година беше "Те няма да влязат"
Костя е гениален. Първо е харизматичен и интересен за слушане за разлика от Метафористо Алегориванов, дето сам заспива от това дето приказва. Нито една акция не хванаха. Техните пиари са за късане на дипломи. Само някви увъртания, никой нищо не казва. Албена Симеонова е единствената неслушала тия идиоти и кво стана? Отиде каза жената, каквото имаше да казва, разясни за случая и всички го забравиха.
Ся понеже съм почнала да ходя по много ДБ -ПП срещи, мога да ви кажа, че тия наистина нямат идея за нищо. Питаш ги "Каква е стратегията ви за привличане на повече гласоподаватели, какви са посланията ви?" И те ти отговорят "Съдебна реформа, дигитализация и Вие трябва да ни помагате като убеждавате близки и приятели да гласуват за нас"