Споделете
Moderator: Moridin
И аз навремето имах такъв период. Като ми орязаха гривата, помня беше катарзис.Marfa wrote:Не пъкДо рамената, ама не съм свикнала. Беше ми до дупето косата.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- RRSunknown
- Elder God
А етапът с не-познаването го минах преди около месец, като от тотална брюнетка станах медно-руса.RRSunknown wrote:Аз пък бях с дълга коса под раменете преди 7 годинкии като си орязах наведнъж нула номер както съм и сега не можех да се позная 1 месец

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- Interpreter
- Forsaken
Споделям 2 неща, които ми развалиха деня:
- Първо, опитах се чрез посредник да се добера до кю-то на Трип, за да можем, така, да обсъдим някои спорни моменти около преводи на имена, изрази и пр. Културно. Уви, ударих на камък - посредникът добросъвестно се допита до лицето, а то отговори, че не желае да комуникира с къркачи. И има основание
- Второ, в превеждания от мен в момента текст се натъкнах на име на персонаж, което, според всички лингвистични конвенции, канони и закони, би трябвало на български да се предаде като "Десра". Да де, но сърце не ми дава да нарека жената така, с нищо не го е заслужила
- Първо, опитах се чрез посредник да се добера до кю-то на Трип, за да можем, така, да обсъдим някои спорни моменти около преводи на имена, изрази и пр. Културно. Уви, ударих на камък - посредникът добросъвестно се допита до лицето, а то отговори, че не желае да комуникира с къркачи. И има основание

- Второ, в превеждания от мен в момента текст се натъкнах на име на персонаж, което, според всички лингвистични конвенции, канони и закони, би трябвало на български да се предаде като "Десра". Да де, но сърце не ми дава да нарека жената така, с нищо не го е заслужила

- Interpreter
- Forsaken
Точно така я джапкам зася 
ПП Пропуснах, че получих поредната си печалба (средно печеля по ок. 2 милиона седмично
) Този път от СЕНАТА:

ПП Пропуснах, че получих поредната си печалба (средно печеля по ок. 2 милиона седмично

- Spoiler: show
Споделям: Имам мУхмУрлУк и то тежък, защо съм на работа не знам. За пръв път имам мухмурлук - досега винаги след пиянстване съм се събуждала рано, свежа и готова за нови подвизи.
След разбора на вечерта стигнах до заключението, че причините са комплексни:
1. не бях яла от обяд
2. не съм пила повече от чаша вино от повече от година
3. водката беше ванилия
4. имаше и шотчета (барманката е виновна - черпи ни)
Коооооооооооооооолко ми е гадно
След разбора на вечерта стигнах до заключението, че причините са комплексни:
1. не бях яла от обяд
2. не съм пила повече от чаша вино от повече от година
3. водката беше ванилия
4. имаше и шотчета (барманката е виновна - черпи ни)
Коооооооооооооооолко ми е гадно
Води моди, една гореща люта шкембе чорбица са на обяд и ше си като нова 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Плющат си чорбица стой та гледай
Може и Разсольник 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God