Шайх, стига увърта. Бтв остро предпочитам голямата ваканция, при все отработването й.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това сигурно ли е? Не вярвам да са толкова тъпи че празничните им цени да не са като през уикенда! Иначе аз предпочитам вечерта. Евентулано мога да взема и сестра ми. Ама това ще го знам утре сутринта чак.shayhiri wrote:В 13:20 е прожекцията на 4лв. в Арена. Дигитална, да не забравяме, точно като за филм с хубави ефекти. (Иначе в Мола делник вечер е 7лв., не чак 8.)
Сигурно е, да. Иначе нямаше да рискувам да го заявя. Принципно положение явно.DELgado wrote:Това сигурно ли е? Не вярвам да са толкова тъпи че празничните им цени да не са като през уикенда!shayhiri wrote:В 13:20 е прожекцията на 4лв. в Арена. Дигитална, да не забравяме, точно като за филм с хубави ефекти. (Иначе в Мола делник вечер е 7лв., не чак 8.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests