Mass Effect
Moderator: AlDim
Има голямо значение как са реализирани нещата. А ти си просто хейтър, защото казваш на черното бяло. Сигурно Mass Effect 2 е една от най-високо оценените игри за всички времена, щото хъбовете са някви тъпи коридорчета. Yeah right... Ебати изсмуканото от пръстите мнение.Delegat wrote:Това, че съм хейтър не означава, че не съм правИ 4те хъба са просто няколко коридорчета плюс некви места, където ходиш да се биеш. Единия Afterlife не променя нещата
Ostanalite neshta shte komentiram po-kusno, no tova za hubovete e pulen bullshit. Vuv vseki ot tqh sum prekaral pochti tolkova vreme kolkoto v citadelata, zashtoto na praktika bqha po-bogati na sudurjanie. Prosto sa zamenili ediniq golqm i ne osobeno izpipan hub s ebati loadvaneto s chetiri sredni i to adski dobre napraveni, v koito mojesh da se motkash svobodno. Sushtevremenno v igrata nqma dve ednakvo izglejdashti misii i vsichkite sa dobri, nezavisimost dali sa 5 ili 50 minutni.
Vuobshte tvurdenieto ti, che v ME2 nqma poveche sudurjanie e absurdno. V tazi igra Bioware naistina sa se razvihrili, sled kato poeksperimentiraha s neshto nevijdano dosega v purvata.
Vuobshte tvurdenieto ti, che v ME2 nqma poveche sudurjanie e absurdno. V tazi igra Bioware naistina sa se razvihrili, sled kato poeksperimentiraha s neshto nevijdano dosega v purvata.
Кое имаш предвид под нещо невиждано? Що се отнася до мисиите, свързани с набирането на нов екип бяха ненужно големи и заемат твърде съществена част от самата игра. Не може през първата половина да се моткаш от планетка на планетка да събираш хора, и когато това най-сетне стане, започват едни стандартни от по-стандартни мисии, които включват само и единствено екшън. Просто за мен целия сюжет на играта не е написан правилно и оставя в мен чувство на разпокъсаност. Какъвто определено не беше случая с МЕ1, където имаше наистина яки и уникални мисии + огромен и страхотен град, в който можеш да изпълняваш най-различни и интересни куестове. А и Макото си имаше някакъв чар и разнообряваше играта 

- herairness
- Jaghut Tyrant
Баси, отдавна не съм бил по-несъгласен с нечий коментар.Delegat wrote:Кое имаш предвид под нещо невиждано? Що се отнася до мисиите, свързани с набирането на нов екип бяха ненужно големи и заемат твърде съществена част от самата игра. Не може през първата половина да се моткаш от планетка на планетка да събираш хора, и когато това най-сетне стане, започват едни стандартни от по-стандартни мисии, които включват само и единствено екшън. Просто за мен целия сюжет на играта не е написан правилно и оставя в мен чувство на разпокъсаност. Какъвто определено не беше случая с МЕ1, където имаше наистина яки и уникални мисии + огромен и страхотен град, в който можеш да изпълняваш най-различни и интересни куестове. А и Макото си имаше някакъв чар и разнообряваше играта

Overlord и Kasumi са ебати яките чудеса на чудесиите!Muad_Dib wrote:На мен Хамерхедът ми допада доста повече, ако трябва да съм честен. Бтв тия дни съм се наточил да си купя всичките ДЛЦ-та пропуснати за бокса и да ги изцикля. Някой тук минали Оувърлорд, супер неща пиша за него навсякъде:)

Edit: And i mean it! Pure quality!
Edit2: А МЕ2 придобива един още по зашеметяващ вид, ако имаш всички DLC-та, но това е вече за МЕ2 темата.