Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 07, 2007 12:22 pm

Joy ride - доста посредствен трилър за някакъв психопат каращ камион и трима тийн-ове. Младежите му скрояват номер и той тръгва да им отмъщава. Тъпото е че до края на филма не умира никой и като цяло страховитите моменти не са страшни или дори стряскащи. :cry: Определено стойте далеч от филма. Загубено време. :mrgreen:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Dec 07, 2007 11:02 pm

Hitman - Филмa е много прост както се очаква,не стигаше нивото на Уве Бол по тъпотато,но все пак си беше зле и нямаше сюжет!Хитмана става за Хитман като цяло.T-Bag oт Prison break имаше що годе свястна роля,Desmond от LOST имаше рядко тъпа роля и Асен Блатечки се появи за малко!Личеше си от километри,че е сниман в България!Едно от най-малоумните неща беше руско-турската граница!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Dec 08, 2007 11:49 pm

На новия King Kong му издържах до час и 40 мин. Ебахти шита. А започна съвсем прилично.

п.п. И к'ви са тия гейски коледни смайлита. Няма да ги ползвам, пък!

п.п.п. Преди няколко дена гледах Enchanted и се накефих доста. Беше учудващо свежо като за Дисни!

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Dec 09, 2007 2:23 am

Гледах Wraiths of Roanoke с Adrian Paul - филм на Sci Fi Channel!Особено евтин филм,но в сравнение с другите на Sci Fi Channel приличен!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 09, 2007 12:35 pm

AlDim wrote:На новия King Kong му издържах до час и 40 мин. Ебахти шита. А започна съвсем прилично.

п.п. И к'ви са тия гейски коледни смайлита. Няма да ги ползвам, пък!

п.п.п. Преди няколко дена гледах Enchanted и се накефих доста. Беше учудващо свежо като за Дисни!
Абе да те питам, продаваш ли се в нехейт-версия? Баси колко си противен понякога :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Dec 10, 2007 4:09 pm

Изгледах, този уикенд, The Constant Gradеner и The Flock.
Първият не само ми харесо, но и ме впечатли доста. Може би можеше да е мааалко по-къс. В смисъл 20 минути по-малко, нямаше да са му в повече понеже понякога се "уливаше" мъничко с мелодраматизма си. Но е много хубав филм, и не свършва "хубаво" което много ми хареса също. Темата е почти толкова актуално като кървавите диаманти. Но нито е толкова известна, нито пък на някой му пука щом се случва в Африка.
Вторият филм, също много ми хареса. Макар че той е от тазгодишната "реколта". Става дума за държавен служител който се занимава със сексуални престъпници. Минава на разговор с тях няколко пъти на месец, следи че си ходят на терачпийте и т.н.
Остават му 18 дена служба, така че трябва също да подготви заместничката си - млада, хубава девойка. Точно тогава изчезва 17 годишно момиче, което кара старият служител да си припомни стари случаи ...
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Dec 10, 2007 4:25 pm

The Constant Gardener е много добър наистина, за мен лично не толкова заради посланието и сюжета, а заради чудесната актьорска игра и добре развитите герои, както и визията. Определено е по-добър от Кървав Диамант, но като си няма Леонардо ДиКаприо, остана много по-малко известен.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Dec 10, 2007 4:37 pm

Според мен Градинарят има много повече общо с "Английският пациент" - макар да няма как да е чак толкова добър.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Dec 10, 2007 4:48 pm

Ами за мен самият факт, че любимият ми актьор участва :) го прави привлекателен за гледане, а и след като го изгледах си затвърдих убеждението, че Рейф е невероятен актьор и играе великолепно, а и филмът беше силен и като операторско майсторство и сюжет и най-вече, както каза Дем, актьорска игра.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 10, 2007 5:27 pm

В Градинаря освен актъорската игра ме впечатли и визията доколкото си спомням. Прекрасен филм с две думи, макар че малко съм го позабравил. Май е време да го изгледам пак. :?

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Dec 10, 2007 5:56 pm

Актьорската игра и визията са абсолютно прелестни. Но мен винаги, най ме вълнува какво иска да ми покаже един филм. И в този случай всичко е перфектно подредено и замислено.
Също си признавам, че нормално не обичам бозавите хепи едн-ове, та този дори и в това ме удовлетворява. Но пък не вигдам нищо сходно с Английският Пациент. Освен, може би, актьорската игра. Онзи си беше, oсвен c леки отклонения, страхотна мелодраматична романтика. Докато Градинаря си е трилър, с романтично меланхолични елемнти; все пак книгата е от Джон Ле Каре.
Също много препоръчвам вторият - Дъ Флок. Макар и да знам, че при вас ще излезне по-късно. Има едни такива неочаквани обрати и финалът е много изненадващ, държи в заинтересовано напрежение и няма никакви кърваво-ужасяващи сцени. Само ти описват някои неща, но не се гаврят със зрителя. Добър и интересен филм; Ричард Гиър и Клер Денс също не са лоша двойка.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Dec 12, 2007 12:07 am

http://imdb.com/title/tt0910812/

Гледах това и съм просто в див възторг :). Три епизода, напомни ми на "10-тото кралство", както и на приказните филми на Холмарк. Просто страхотна интерпретация (доста алтернативно представена бтв) на 'Магьосникът от Оз'. Жалко, че няма ДвД качество и ТВ риповете са със сравнително кофти :/.

В Замундата има и трите епизода, за който се интересува. Приказката е просто прекрасна :), страхотно приключение.

Edit: Бтв актрисата, която играе лошата мацка е невероятно красива, според мен --> Kathleen Robertson.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Dec 12, 2007 1:04 am

Гледахме Elizabeth: The Golden Age и като цяло останахме малко разочаровани. След това си пуснахме първата част и как да кажа, The Golden Age можеше да е толкова повече.

П. П. Аз и Гибли това. Да не си помислите, че ме е прихванало след филма да говоря за себе си в множествено число :D
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Dec 13, 2007 4:45 pm

Да си призная. Снощи гледахме Alone in the Dark! :mnia: Много се смяхме! :mrgreen: Но така и не можахме да схванем, за какво точно става въпрос. Просто не разбрахме почти нищо от "историята" в този филм. :roll: В смисъл: схваща се гросо модо глобалната история - кой не е играл игрите все пак. Но самите обяснения и "задълбавания" в главната, обща история, са толкова замотани, че не схванахме ни-щи-чко. 8-)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 4:51 pm

Аз издържах само 20 минути и ви се възхищавам на търпението. :mrgreen:
Просто не мога да избера кой от Alone in the Dark и Кървавата Райна е по-тъпия и заслужава приза най-тъп филм гледан от мен евър. :twisted: