Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Jul 29, 2008 10:40 am

http://news.ibox.bg/news/id_801693510
ДПС и БСП си готвели алиби за евентуално покушение срещу Борисов

news.bg

"ДПС и БСП подготвят ситуацията - ако нещо се случи с мен - опит за покушение, убийство, да го припишат на евентуални мои конфликти в миналото, а аз такива не съм имал.
Те почват да подготвят обстановката в тази посока и си правят алиби в момента", заяви пред Би Ти Ви столичният градоначалник.

По думите му - „Защото тогава няма Борисов, няма проблем".

Борисов коментира по този начин информациите, че му е назначена засилена охрана, тъй като имало опасения за нападение срещу него.
НСО ме охранява след сигнали от чужбина, но охраната не е засилена, уточни Борисов.

Вътрешният министър не е махленска клюкарка да говори просто за някакво минало, коментира още той и поиска конкретни данни за това, че има основание да се чувства застрашен.

Слухът за политическото и физическо му отстраняване се пуска от БСП и тайните служби и цели, ако това се случи, то да бъде приписано на миналото му като спортист и бизнесмен, отбеляза още лидерът на ГЕРБ.

При моите пътувания в чужбина пращат по четири екипа да ме охраняват, каза Борисов и допълни, че при посещение в Германия по времето, когато е бил главен секретар на МВР, са пращали по два бронирани джипа за охрана, заради операциите, които е провеждал.
„Тези хора трепереха за мене", каза още Бойко Борисов.

По думите му самият той е запушил стотици милиони левове в Софийски имоти, Топлофикация, Южен парк, Мария Луиза, концесията за чистота.

БСП три години управлява МВР с Румен Петков. Те го освобождават в едни момент и ние си задаваме въпроса защо, попита лидерът на ГЕРБ. По думите му става въпрос или за некадърност, или във връзка с корупцията.

„Те са длъжни да дадат оценка защо е махнат. Не бива да се забравя, че Румен Петков арестува братя Маринови и Митьо Очите, а това може да е подразнило някого", подчерта Борисов.
Самозабравянето му вече не знае граници...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jul 29, 2008 10:55 am

"ДПС и БСП подготвят ситуацията - ако нещо се случи с мен - опит за покушение, убийство, да го припишат на евентуални мои конфликти в миналото, а аз такива не съм имал.
При моите пътувания в чужбина пращат по четири екипа да ме охраняват, каза Борисов и допълни, че при посещение в Германия по времето, когато е бил главен секретар на МВР, са пращали по два бронирани джипа за охрана, заради операциите, които е провеждал.
Сам си противоречи, но не е лесна неговата, това да даваш по 20 интервюта на ден не е шега работа.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Jul 29, 2008 12:15 pm

А в момента в Парламента... веселба :lol:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Jul 29, 2008 1:47 pm

Плугчиева ме уби: За странно емоционалното състояние на опозицията били виновни лошите преводи на евродокладите :dash:
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jul 29, 2008 1:53 pm

Ми то така се получава. Всъщност евродокладът в оригинал гласи "ще ви отпуснем допълнителни средства като бонус, че правосъдието ви е цъфнало и вързало, корупция у вас вече никой не помни к'во е и всички еврофондове досега са усвоени по предназначение", но някак при превода положителните нотки са се изгубили.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jul 29, 2008 1:54 pm

Преводачите сте виновни за всичко, това е ясно. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 29, 2008 7:56 pm

Ех не липсват и маймуни там.
http://varna.dir.bg/2008/07/29/news3242001.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jul 29, 2008 8:23 pm

Понеже не си видял El Palmeral de Elche ти !! :twisted: С 200.000 палмички!! :lol: Но това си е парк-развъдник още от арабско време.
И е прекрасен парк, в интерес на истината. :mrgreen:

А маймуни има в Гибралтар и в зоологическите градини. :plez:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 29, 2008 9:17 pm

Moоже само ненам кво дирят палми във Варна, освен кмета да си праи популацията на маймуни имах предвид :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Jul 29, 2008 9:57 pm

Палмите във Варна ги насади групата ТИМ - те много се грижат за естетическия вид на града 8-)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 30, 2008 8:25 am

Тва са пластмасови палми, само да вметна. Толкова кич на едно място не може да се намери и в магазин "За един лев", зареден с китайски пластмасови домакински стоки втора употреба.

Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Jul 30, 2008 11:03 am

Варненската община се готви да даде 2,5 милиона евро за палми. Ще ги вземе под наем за срок от 10 години.

в-к "Труд"

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jul 30, 2008 11:04 am

Страхотно, дали не може някой да ги открадне и вместо това да плати на циганите да изринат асфалтените площадки от плажа НАПРИМЕР...
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 30, 2008 11:16 am

А аз може ли да им кажа къде точно да си затъкнат палмите с все пластмасовия треволяк отгоре им?! :evil:

Уук.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Wed Jul 30, 2008 11:50 am

Аз пък се дразня на тия от атака дето са си направили бивак на жълтите павета и всяка сутрин като минавам оттам за работа ми проглушават ушите или с патриотични песни или с разни цитати какво се случило нам коя си година и как не било редно така разбираш ли, начи :evil: