трубадур wrote: ↑Tue May 28, 2019 1:11 pm
Ебал съм го, пуцам си The Sims 4 и ми е забавно. Парично обаче тая игра е малоумие като дед ор алайф.
Какво друго да очакваш от ЕА.
* * *
Аз да докладвам впечатления за
Mafia 3 - 2-3 години след лаунча играта може да се вземе с всички DLC на намалена цена и в момента си заслужава напълно.
Бъговете са изчистени колкото може за open-world игра, повтаряемостта на миссите се балансира с разнообразието от DLC-тата и страничните мисии (реновиране на бара, разработване на weed farm и нови хибридни смески. bounty мисии, доста автомобилни състезания). Като цяло играта е доста разнообразена в сравнение с бледичкия лаунч.
Историята е доста добра, героите, motion capturing-a, актьорстването - всичко е на много високо ниво.
Саундтрака е БРУТАЛЕН - 100тина повече и по-малко известни трака от ерата, страхотно подбрана селекция. Геймплея също на ниво, и наистина използва всички локации из огромния град и околностите, не само за шофиране между стори-мисийките.
Е, в крайна сметка не е GTA V, но като фен на Mafia френчайза - определено чудесно попълнение в сериите. И като сбор от частите си доста повече ми хареса от Mafia 2, а бих казал че по история може да си съперничи със страхотната Mafia 1, макар и да не може да я свали от трона.
За фенове на open-world sandbox игри -

(с някоя друга малка забележка)