Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Е, ако преди това не са я направили луда. А и върви го удари, за да накажат майка ти после или и нея и теб. Ходи докажи, че са се държали учениците зле с нея. Изобщо саморазправата не е решение, но аз и не виждам тия келешчета как могат да се поправят ДОКАТО са в училище.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Едно време, когато аз бях ученик, за такива неща изключваха от училище. А още по-рано, в соца направо са пращали в ТВУ. Имам случай с едно момче, което наръга с нож друг човек в дискотека. Прати го в болница и безсъзнание. А пича с ножа нито беше изгонен от училище, нито пратен в ТВУ. Щели да го съдят като навършел пълнолетие.Днес, близо два месеца след страховития час по английски, Георги Шаламанов и Стоил Стоилов, двамата 16-годишни ученици от 9 клас, са наказани с последно предупреждение за изключване. Третият, Александър Б. - с мъмрене.
- BaYa
- Forsaken
Единствената възможност е реално да им се отворят очичките и да проумеят, че освен че не са център на Вселената, не са недосегаеми (Как за Бога е правилно?
)!!
И единственият начин е да отидат, макар и като кооперанти, в Ирак! Макар че личното ми препочитание клони към една година в Пакистан, да шият футболни топки за Найк!!!
Хич не вярвам едно изключване, да стряска или притеснява подобни индивиди.

И единственият начин е да отидат, макар и като кооперанти, в Ирак! Макар че личното ми препочитание клони към една година в Пакистан, да шият футболни топки за Найк!!!

Хич не вярвам едно изключване, да стряска или притеснява подобни индивиди.

Last edited by BaYa on Thu Jun 12, 2008 9:48 pm, edited 2 times in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- RRSunknown
- Elder God
както каза BaYa- да приравнят това да се гавриш с учителител на това да се гавриш с полицай или военен (що в казармата никой не смееше да спори със офицера а? Да не не мислиш че офицера има право да го набие по закон).
Ама ако стане нещо- за 1 ден влизаш във военна прокуратура ако решат да се заядат и зацикляш по съдилища.
П.С. Не мисли че ще ме знаят на кого съм син
. Колкото ще накажат тях толкова и мене. Не че някой би посмял да оплаче
. Има си начини за всичко.
П.П.С. Още не се държат така ама все пак са нагли копеленца и не се съобразяват с елементарни правила.
П.П.С. Мале един такъв келеш какъв бой го драхме в казармата - оттогава ходеше по нисък от тревата и говореше на вие.
Ама ако стане нещо- за 1 ден влизаш във военна прокуратура ако решат да се заядат и зацикляш по съдилища.
П.С. Не мисли че ще ме знаят на кого съм син

П.П.С. Още не се държат така ама все пак са нагли копеленца и не се съобразяват с елементарни правила.
П.П.С. Мале един такъв келеш какъв бой го драхме в казармата - оттогава ходеше по нисък от тревата и говореше на вие.
Last edited by RRSunknown on Thu Jun 12, 2008 9:49 pm, edited 1 time in total.
Това е масово поведение. Аз като бях ученичка си беше в реда на нещата. Изгъзици всякакви. Изобщо не вярвам да ги накара някой да си траят в час и дори да не учат, поне да не посягат или обиждат преподавателя. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Не могат да ги накарат ли? Знаете ли че всичко си зависи до преподавателите и учителите. Аз лично по италиянски език имах удин луд даскал, петдесет годишен чичо, който беше бивш шампион по карате. Може да звучи супер найвно, но в неговият час всичко мълчеше. А когато едни ербапи от горните класове решили да го наредят, се върнаха на следващият ден със слънчеви цаки на училище, за да си вземат отпусквателните. Същият тоя даскал се размотаваше с голяма полуметална пръчка и удряше по чиновете всявайки страх
Пък и искам да видя такова поведение на ученици от Класическата или Френската например

Пък и искам да видя такова поведение на ученици от Класическата или Френската например
Е, на някои места са интелигентни млади хора, най-вече възпитани и няма такива изпълнения. В по-елитните гимназии, където се влиза и по-трудно (макар че в Първа Английска Гимназия имаше едни вандали) са по-малко гаменчетата. Но и разправата с бой не е правилна за мен. Ако всеки даскал започнеше да побийва, когато реши да възпитава, тежко ни и горко. Друг начин трябва да се измисли. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Не когато реши- когато му се качат на главата. Да тръгне саморазправа без повод ей така за спорта е също толкова гадно като това учениците да се гаврят с учителя.Elayne wrote:Е, на някои места са интелигентни млади хора, най-вече възпитани и няма такива изпълнения. В по-елитните гимназии, където се влиза и по-трудно (макар че в Първа Английска Гимназия имаше едни вандали) са по-малко гаменчетата. Но и разправата с бой не е правилна за мен. Ако всеки даскал започнеше да побийва, когато реши да възпитава, тежко ни и горко. Друг начин трябва да се измисли.
Ама дори да му се качат на главата, точно учителят трябва да удържи да ги набие. Поне по мое мнение трябва да се действа по друг начин. Това с желязния прът
и сплашването е ок, примерно. Стига да не го ползва наистина.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Добре ти какво би направила ако те псуват и обиждат?Elayne wrote:Ама дори да му се качат на главата, точно учителят трябва да удържи да ги набие. Поне по мое мнение трябва да се действа по друг начин. Това с желязния пръти сплашването е ок, примерно. Стига да не го ползва наистина.
(естествено че няма да тръгне да ги бие с пръта

Щях да ги запиша я с камера, я с диктофон и просто да покажа на който трябва, ако ще и на родителите им. Аз ако започна да си скубя косите, да крещя или пък да посягам да се разправям с шамари и ритници няма до никъде да стигна.
А и учителстването не ми е сред желаните дейности - неслучайно педагогическият профил в следването ми умря след като трябваше да ходя в Испанската да преподавам на ученици. Как ли пък не, на мен в училище ми преподаваха по 2-3 седмици студенти френска филология от СУ. Е, горките хора, луди ги правехме, а бяхме добри дечица хем.
А и учителстването не ми е сред желаните дейности - неслучайно педагогическият профил в следването ми умря след като трябваше да ходя в Испанската да преподавам на ученици. Как ли пък не, на мен в училище ми преподаваха по 2-3 седмици студенти френска филология от СУ. Е, горките хора, луди ги правехме, а бяхме добри дечица хем.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
че нали точно това са записали тия ученици- мислиш ли че не ги знаят родителите им?Elayne wrote:Щях да ги запиша я с камера, я с диктофон и просто да покажа на който трябва, ако ще и на родителите им.
и директора знаел и родителите ама по сегашпния закон нищо не могат да направят. С тия делегирани бюджети според които за дават пари на учлището според бройката ученици ако ще да се изсерат в кабинета на директора- пак няма да ги изключат.