В момента жонглирам с
Mass Effect Andromeda, Mafia 3, Dragon Quest Builders, FF X, Uncharted 1 и ми харесва разнообразието - кеф ми планетарни експедиции мятам се на Андромедата, не съм играл предишни игри от поредицата, лицевите анимации не ме дразнят изобщо, сбирам си минерали от планетите, развивам ги, облагородявам им повърхността, трепя извънземни, събирам разни чаркове, флиртувам с единия ми съекипник (избрах си да играя като мацка азиатка) и те така.
Ако искам да трепя бандити, да им обирам парите и да изчиствам квартали от всякаква сган в търсене на лично отмъщение избирам си Мафия-та, търча из грамадната карта, събирам сведения за дейностите на всички по-големи играчи на територията, чупя им главите, стпка по стъпка вървя към заветната цел - да обеся на собствените му черва някой си Сал и синчето му, които се имат все още за недосегаеми, но като чуха че героя ми е възкръснал, малко взеха да поглеждат към кафевите гащи.
FF X я играя с огромно удоволствие, някои неща ги помня от предишните ми изигравания на PS2, други не, но си действам по задачите, като сега съм преди Bevelle Cloister of Trials, знаейки, че ми предстои сблъсък с оня педал Сиймур.
Първият
Uncharted го играя на час по лъжичка, приятна история с познати герои и ми и е доволно, катеря се по разни порутени места, стрелям лошите и гледам Елена да е близо до мен
Dragon Quest Builders е наглед простичка, но крие в себе си доста дребни неща, които я правят адската зарибявка, събирам чертежи, правя нови неща, строя, събарям старото, бия разни врагове, обирам каквото има по терена, изпълнявам мисии и ми е супер лежерно, нямам нещо да ме притиска, понякога просто безцелно се шляя из картата и събирам материали. Имам и куп недовършени дигитални игри, но тях ще го играя като им дойде времето