Mass Effect 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Apr 05, 2012 6:33 pm

Мисля да изчакам все пак до утре преди да.. покажа истинските си чувства по въпроса. Въпреки, че в момента полагам неимоверни усилия за това.
Интересно ще ми е да видя как ще кажат на хората, че това тъпо оправдание за край е истинско, че и на всичкото отгоре работят върху съдържание, което да го затвърди.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Apr 05, 2012 6:51 pm

http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass ... ended-cut/
Here is a mini FAQ to help you understand what the Mass Effect 3: Extended Cut is and isn’t:
What can fans expect from the Extended Cut DLC?

For fans who want more closure in Mass Effect 3, the DLC will offer extended scenes that provide additional context and deeper insight to the conclusion of Commander Shepard’s journey.

Are there going to be more/different endings or ending DLCs in the future?

No. BioWare strongly believes in the team’s artistic vision for the end of this arc of the Mass Effect franchise.
The extended cut DLC will expand on the existing endings, but no further ending DLC is planned.

What is BioWare adding to the ending with the Extended Cut DLC?

BioWare will expanding on the ending to Mass Effect 3 by creating additional cinematics and epilogue scenes to the existing ending sequences. The goal of these new scenes is to provide additional clarity and closure to Mass Effect 3.

When will the Extended Cut DLC be available?

Currently the Extended Cut DLC is planned for this summer, no specific date has been announced at this point.

Why are you releasing the Extended Cut DLC?

Though we remain committed and are proud of the artistic choices we made in the main game, we are aware that there are some fans who would like more closure to Mass Effect 3. The goal of the DLC is not to provide a new ending to the game, rather to offer fans additional context and answers to the end of Commander Shepard’s story.
Явно това DLC е само за отбиване на номера и не решава проблемите по никакъв начин.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 05, 2012 7:13 pm

Пожелавам им успех да ме накарат да си купя отново тяхна игра. :lol:

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Apr 05, 2012 7:41 pm

17.03.2012

Casey Hudson Responds to Mass Effect Ending Protests: "This is Not the Last You'll Hear of Commander Shepard"

05.04.2012

The goal of the DLC is not to provide a new ending to the game, rather to offer fans additional context and answers to the end of Commander Shepard’s story.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 05, 2012 7:50 pm

Уф, свърших я и аз най-сетне.

Не знам много фантастика ли съм чел, или какво, но за мен тия епични спейс опери винаги свършват по сходен начин. Епични галактически промени и/или рестарт with ancient space magic!

Та съотвено изобщо не ме изненада финалът като събития, но ме изненада колко смехотворно зле е написан и колко мързеливо не прави дори опит да свърже останалите сюжетни линии.

Бтв, нали на всички е ясно, че финал на спейс опера, който иска масивно теоретизиране, за да започне да изглежда приемлив, очевидно е булшит. Също, това да трябва да купувам DLC, за да видя истински изпипан финал, е смехотворно и няма да се случи никога.
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 05, 2012 7:50 pm

Сериозно... Знам, че сега са много силни, много богати и на гребена на вълната, но много искам да фалират. Много ми се ще. За да види цялата индустрия какво се случва, когато се ебаваш с феновете си. Day 1 ДЛЦ-та ли, шибани ендинги ли, снизходително поведение ли? fuck that

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Apr 05, 2012 9:16 pm

b.t.w. Все ми се иска да вмъкна някъде факта че например Активишън (които масово всички ги оплюват като печалбари) всъщност са единствените които си пуснаха играта без никакви кодове за мултиплеър. А прословутата услуга CoD Елит всъщност е безплатна - абонаментите със заплащане включват съвсем други неща за които e нормално да искат пари.

От друга страна EA вече го удариха съвсем през просото.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 05, 2012 9:31 pm

RRSunknown wrote: От друга страна EA вече го удариха съвсем през просото.
Затова изобщо минах на принципа - чакам намаление в steam и не се ядосвам за нищо.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Apr 05, 2012 10:38 pm

Ако на някой му е интересно..
Jessica Merizan - community/social media manager
Spoiler: show
Image

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 05, 2012 11:00 pm

Arlina wrote:Ако на някой му е интересно..
Jessica Merizan - community/social media manager
Spoiler: show
Image
More lies.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Apr 05, 2012 11:13 pm

Оф, не знам вече :)
По принцип доста съобщения с невярна информация изтриха. Включително и едно в, което някой от по-долните нива твърдеше, че това е края - такъв какъвто го виждаме. Вярно, че на дамата работата й е да ни хвърля пясък в очите, но чак пък толкова.. нали рано или късно ще се разбере и пак няма да избягат от шитсторма.

Интересно ми е какво 'обяснение' са измислили и как ли е трябвало сами да се досетим без да има продължение..? :roll:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 05, 2012 11:15 pm

Arlina wrote:Оф, не знам вече :)
По принцип доста съобщения с невярна информация изтриха. Включително и едно в, което някой от по-долните нива твърдеше, че това е края - такъв какъвто го виждаме. Вярно, че на дамата работата й е да ни хвърля пясък в очите, но чак пък толкова.. нали рано или късно ще се разбере и пак няма да избягат от шитсторма.

Интересно ми е какво 'обяснение' са измислили и как ли е трябвало сами да се досетим без да има продължение..? :roll:
Нали си спомняш какви неща обещаваха преди да излезе играта? Какви брутални лъжи? Защо толкова бързо всички искат да им вярват, не ми е ясно. Аз не вярвам на нищо вече.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Apr 05, 2012 11:26 pm

Е, познай защо искаме да вярваме :)
Аз ще си държа на indoctrination теорията докато не я отрекат напълно, въпреки, че в момента - We are taking heavy fire. :lol:
Страшно много хора намират обяснение само в тази теория. Да не говорим, че май е единствената, която може да даде шанс на играта.

Vash
Paragon

Post by Vash » Thu Apr 05, 2012 11:37 pm

Твърде голям резил ще е за Bioware, ако приемат indoctrination теорията. Това е все едно да признаят, че феновете са по-умни от тях.

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Apr 05, 2012 11:45 pm

Така е, освен, ако не е било планирано. Ако допуснеш, че може да е истина и се загледаш има доста hints.