За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Aug 23, 2009 3:13 pm

Орда съм. Алианс ще ролвам чак като има върколаци.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Aug 23, 2009 3:51 pm

За зла участ забелязах че на Blade's Edge риълма е нормал а не PvP което го изхвърля от списъка ми.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 9:38 am

Аз съм в почивка лека, може да откарам и до експанжъна докат излезе :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Aug 24, 2009 9:44 am

Дааа... идеята за върколаците и мен ме радва. А и наскоро ми беше болка, няма БЕ уорирър - щеше ми се да погледам някоя мома със зелени очи и снага на анорексик да чарджва :).

Но предполагам, че все пак хич няма да е скоро това с новия експанжън. Та те още не са отворили вратите за Артас - то си е неприлично така да идеш на гости някому и да не останеш поне едно "здрасти" да кажеш.

И да добавя - специални благодарности за Дзвера, че ме измъкна вчера от блажено билкарстване и ме прати да трупам слава из AV. Слава ли казах? ХР :twisted: Войничето ми удари славно 75 ниво из заснежените територии на АV. Трябва само да избутам някак до 80 ниво и да започна да й събирам гиър. Както и да намеря куеста за Jeeves някъде из Storm peaks... май там почваше. :roll:

Pag, поздравления за Хард модовете! :D
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Aug 24, 2009 10:42 am

а при мен се оказа, че не съм екзалтед дори със Стормуинд, а само с Дарнасус, а с Екзодар бях на средата на Онърд само :? съответно запретнах ръкави и се впуснах в трупане на репутация... така в петък станах екзалтед със Стормуинд, в събота - с Айрънфорч, а в неделя - с Гномерган... остана ми само Екзодар, където към на средата на пътя вече към екзалтед, но ще е тегаво, защото изръчках всички лоу-левъл куести по стартовите за драенеите острови и сега ми остана да диря куести, които по случайност не съм направила из различните континенти, да правя турнирните дейлита, както и да предавам руун-клод...

мога да ви кажа, че с предаването на руун-клод се събира най-мизерен реп... само по 82-83 реп и то при положение, че съм хюмън и получавам принципно 10% повече реп от Дипломацията... от куести взимам между 163-550 реп, в зависимост от куестите, но повечето от тях са за по 275, а крайните във веригата - 385, та си заслужава...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 24, 2009 10:43 am

Започвам да си мисля, че каквато и помия да изсипят Blizzard ще се хареса... Този Expansion е толкова смешен, че няма и на къде. Играта не е мръднала ей тонинко за последните 2 години, а на никой не му пука. Мен лично ме вбесява. Никога повече няма да си плащам точно за този продукт на Blizzard.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 11:00 am

Ми и те искат пари да изкарват :) Имат си клиентелата за години напред, могат да се бъзикат почти както си искат.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Aug 24, 2009 11:01 am

честно казано, аз хвърлих единствено диагонален поглед на експанжъна... това ми се струва така далече още, че не мога да го мисля отсега... все още не са пуснали Айскраун Цитаделата все пак...

а за харесването - то зависи какво търсиш в играта... ако е винаги нещо ново - няма да ти хареса... но не забравяй, че голяма част от хората в гейма не са почнали като нас от стартирането на играта... не са водили битките в МС, БВЛ, не са мрели на Ониксия във времената, когато ние имахме по 2-3к. НР и битките бяха предизвикателство... за тях това вероятно е новост - да усетят реално бос-абилитата, щото като са с 20 лвл отгоре няма как да се случи... кой знае...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 11:04 am

Направих си 10 героя на 4 сървъри и не мога да реша като какъв да продължа :shock:
някакви препоръки ??

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 11:06 am

Ерррр спорен въпрос, и аз левълвам почти всичко. Друида е разнообразен фън доста, пък ако ти хареса някой негов аспект може да се фане конкретния клас дет го доразвива. Пък и фарми докато лети формата :) Палата най-бързо я издрапах са (прот масмърдър), ма щото 3та 80ка и насън куестя.

Goshko
Misting

Post by Goshko » Mon Aug 24, 2009 11:11 am

Amikae wrote:Започвам да си мисля, че каквато и помия да изсипят Blizzard ще се хареса... Този Expansion е толкова смешен, че няма и на къде. Играта не е мръднала ей тонинко за последните 2 години, а на никой не му пука. Мен лично ме вбесява. Никога повече няма да си плащам точно за този продукт на Blizzard.
Играта не е мръднала последните 2 години? Ако сериозно си вярваш няма какво да ти кажа :) Освен едно нещо.

Can i have your stuff?

Така като минахме задължителния отговор на постове от този тип - най-интересното в expansiona за мен до тук са guild талантите. Но да малко е рано да се прехласваме още :)
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 11:12 am

Xellos wrote:Ерррр спорен въпрос, и аз левълвам почти всичко. Друида е разнообразен фън доста, пък ако ти хареса някой негов аспект може да се фане конкретния клас дет го доразвива. Пък и фарми докато лети формата :) Палата най-бързо я издрапах са (прот масмърдър), ма щото 3та 80ка и насън куестя.
я ми дай някакви съвети за паладина .
б.т.в помня че навремето имаше някъкъв куест хелпър - има ли го още че тия куестове ме нервят много когато са свързани с обикаляне и издирване на нещо.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 11:43 am

Оооо да, Questhelper-а си рути. Доста е точен вече, има някои излишни неща в него дет се изкючват като компас. Другите адони ползвам един ArkInventory да ти прави 1 торба със сортиране в групи (cloth, soulbount, bop) и търсачка.

Ми то аз съм пишман играч, просто левълването е лесно :) Палата си карам на прот само, еле като земе и щита вече уменията става 10+моба фарм :)
Last edited by Xellos on Mon Aug 24, 2009 11:46 am, edited 1 time in total.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 11:45 am

дай ми някъкъв линк за теглене на куест хелпъра , тръсих в гугъл и попадам само на някакви вируси или стари версии.
б.т.в. Аз мислех да Ретардин да си правя с Големия меч (тм)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 11:47 am

Всичко е тук... за тялото, за душата...
http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/default.aspx :mrgreen:
В зип-ове са. Има адони за секви безумия, не се захласвай. ;рр

Знаеш как се "инсталват" предполагам 99.9% :)

Ми както те кефи, аз слушам Дзвера и Светлича, че те са си Ni hao отсекъде. :mrgreen: В другата тема имаше съвети за пала нейде последните страници.