Уговорки за кино
Ми за начало е ДРУГИЯ понеделник. Железния излиза тая сряда.
Иначе се радвам, че се появи.
Иначе се радвам, че се появи.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Гледам в програмата, че в промеждутъка, който ни интересува, в Мола има прожекции от 19:00, 19:30 и 20:00. (Следващата е чак от 21:30)
Коя предпочитате? Мен ме устройват и трите.
Иначе принципно колкото по-рано, толкова по-добре, за да имаме малко време да се видим после. Филмът е 126 мин.
Коя предпочитате? Мен ме устройват и трите.
Иначе принципно колкото по-рано, толкова по-добре, за да имаме малко време да се видим после. Филмът е 126 мин.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ок, списък със заявилите твърдо до момента:
Шайхири
аз
Емо
Валери
Минувача
Тънди
Коруин
Това сме, който още иска, да пише сега, защото планирам утре до обяд да съм купил билетите.
19:30, мола, нека напомня.
Шайхири
аз
Емо
Валери
Минувача
Тънди
Коруин
Това сме, който още иска, да пише сега, защото планирам утре до обяд да съм купил билетите.
19:30, мола, нека напомня.
Last edited by Roland on Sun May 04, 2008 1:29 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Само да вметна, че едва ли е необходимо да си правиш труда - освен ако и без тва няма да минаваш оттам. Нали затва чакахме делничен ден. Просто няма как да няма толкова места, на 1-2 реда, половин час по-рано. Както прецениш, де.
А, и да разръчкам останалите да идват. Аре, тва е Филмът!
А, и да разръчкам останалите да идват. Аре, тва е Филмът!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Наистина и аз мисля, че тотално няма нужда да се купуват предварително билети, например мен ми идва малко вътрешно, защото може и утре сутринта да не знам дали ще мога. От друга страна в петък имаше точно 12 човека в залата, така че не виждам как ще са повече в понеделник и за къде е целият зор с билетите.
Йей!
Щом дори Жоро идва! Прииждайте!
Ми понеДЕЛНИК си е делничен ден, независимо в средата на коя измислена, насилена, "ше ви стопят лагерите после от бачкане в събота" ваканция се е паднал. Самите кина се съобразяват. Така че същия ден в Арена би бил 4лв., ако е до 14:00, или 6лв., ако е до 18:00.

Ми понеДЕЛНИК си е делничен ден, независимо в средата на коя измислена, насилена, "ше ви стопят лагерите после от бачкане в събота" ваканция се е паднал. Самите кина се съобразяват. Така че същия ден в Арена би бил 4лв., ако е до 14:00, или 6лв., ако е до 18:00.