Че си твърде непоследователен, но това не е нищо ново.shayhiri wrote:Mat, двете версии са толкова далеч една от друга, макар уж да разказват една и съща история, че направо са в различни жанрове, мани поджанровете.
Така че кво всъщност казваш?

Че си твърде непоследователен, но това не е нищо ново.shayhiri wrote:Mat, двете версии са толкова далеч една от друга, макар уж да разказват една и съща история, че направо са в различни жанрове, мани поджанровете.
Така че кво всъщност казваш?
БаЙа dixit.BaYa wrote:Латински - каза, отсече. Куца леко филологичното образувание, ей!!shayhiri wrote: Бая, кво е "dixit"?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Много правилно си усетил, че отсичам аз!shayhiri wrote:БаЙа dixit.![]()
Ах, така ли?Morwen wrote:Има предвид, че често се случва да изказваш някакви мнения, а после противоречащи на тях. Със все същата убеденост. Понякога дори се опитваш едновременно да защитаваш несъвместими мнения, не знам как и защо.
Обяснявам. Сякаш е нужно. "Властелинът" е художествена творба. С авторско право. Единственият, който имаше право да я бута, беше сър Джаксън - при адаптацията. И слава богу го направи, щото оригиналната история е доста зле като такава и нямаше как да поддържа добър филм.Имам предвид, че ако някой "пренапише" Властелина или някоя друга книга пръв ще скочиш да се оплакваш по повод плагиатството, а сега измисли, че "подобрената" история на Беоулф за теб отсега нататък щяла да бъде истинската такава.
Dikshit (or Dixit) is an Indian surname.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Учтив вариант: Ако за мен е така, за теб важи същото с пълна сила и то много повече.Бея wrote:И единственото обвинние което не приемам е, че съдя (особено негативно) по външноста - ако беше така нямаше да си ми толкова симпатичен.
Как обичам абсолютни изказвания, неподплатени с каквито и да било аргументи!Иначе, не се е родил още човекът, който може да напише Властелина по-добре от Толкин (в книжната медия)
Ъ, а Геймън поради що е оправдан да черпи от историята и сетинга на Беоулф? Поради щото ти смяташ, че това е куул?Като е толкова добър, нещастникът, да си измисли собствена история, герои и сетинг. Деба и нищожествата.
Интересно защо "ходи си пръсни мозъка някъде" да не е обидно, а чувството за хумор - да. Понеже не видях никой да те флейми.Muad_Dib wrote:Учтив вариант: Ако за мен е така, за теб важи същото с пълна сила и то много повече.[b]Бея[/b] wrote:И единственото обвинние което не приемам е, че съдя (особено негативно) по външноста - ако беше така нямаше да си ми толкова симпатичен.
Неучтив: За разлика от теб аз не ползвам (или поне напоследък) лични нападки, така че ще се огранича с "ходи си пръсни мозъка някъде". Мдам.
Преди да ме нафлеймите всичките - хубаво прочетете нейния обиждащ пост, който съм куотнал по-горе.
И надделява не се пише с т по дяволите, научи го този български най-после.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 39 guests