Кът на програмиста...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Същия ма БФ е моя. Може би се пак видеокартата.. твойта ква е? И на какъв рифреш рейт си го пуснал? Я докато сме на темата ме светни защо случайни опции от менюто за настройка не ми работят ПОНЯКОГА ("not available"). Т.е. ясно че не е случаен принципа, ма не разбирам как изведнъж контраста и шарпнеса станаха нот авейлъбъл, а ги сменях преди малко и не мога да го върна...
This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God
Moridin wrote:Същия ма БФ е моя. Може би се пак видеокартата.. твойта ква е? И на какъв рифреш рейт си го пуснал? Я докато сме на темата ме светни защо случайни опции от менюто за настройка не ми работят ПОНЯКОГА ("not available"). Т.е. ясно че не е случаен принципа, ма не разбирам как изведнъж контраста и шарпнеса станаха нот авейлъбъл, а ги сменях преди малко и не мога да го върна...
Трябваше widescreen да си вземеш. Картата е Nvidia 7900GS. Принципно имаш 2 входа на този монитор. Аналогов и DVI и можеш да избираш сигнала на кой от двата да е. Ако си инсталирал софтуеъра на самсунг и си му дал раните magic опции на он ти забранява да променяш други. Рифреша е 60.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ха сега де... това вече наистина не знам къде да го пусна
Дали тук заради сравнително ограничения брой хора, които ще оценят всичко, и още по ограничения брой хора (за момента НЕ включващ мен), които ще се осмелят да пробват... дали в "добрите новини", защото, ако това се окаже наистина свястно, ще бъде реализация на една много добра идея... дали в спама заради нЕкои особености... 
(Монти Пайтъновски хор от гласове зад кадър - "Get ON with it!")
Добре де, добре
Става дума за RockBox - фърмуер с отворен код за най-различни MP3-плейъри и еквиваленти
С две думи - един и същ интерфейс и поведение за най-различни джвъчки, с едно и също (по-добро от стандартното за някои от джвъчките) качество, с поддръжка на доста повече от стандартните файлови формати, с още куп неща... включително и Doom!

Ако някой се осмели да го пробва, да каже
Аз засега няма да си пипам iPod-а, но знае ли човек... някой ден... някой ден...... някой... ден.....

(Монти Пайтъновски хор от гласове зад кадър - "Get ON with it!")
Добре де, добре

Ако някой се осмели да го пробва, да каже

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Шефове на американски компании решиха петък да стане ден без електронна поща.
http://www.youtube.com/watch?v=k6C_HjWr3Nk

- Spoiler: show
http://www.youtube.com/watch?v=k6C_HjWr3Nk
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
http://www.cccp-project.net/Moridin wrote:Я кажете Виста Кодек Пак или К-Лайт е по-добрата идея? Драгъне?
cccp и си теглиш който ти е любим плейър ако тези двата които идват с него не те радват.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.