Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
://=№_№_:==":+/_:=%/:%_/І/:_/%:/"І№:/_%/_%

...за енти път в последния час.Internet Explorer cannot display the webpage
Most likely causes:
You are not connected to the Internet.
The website is encountering problems.
There might be a typing error in the address.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God
Ъм, от няколко дни не ми дава да едитвам постовете си, все едно не са мои. Освен тия от последния ден, да речем. Някаква обща промяна ли е направена? Или само аз съм прецакан?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Нямам друг път. Непрекъснато актуализирам инфото в заглавните в "Очаквания за 2008" и подобни. Или ако видя някъде грешка, я оправям, дори да е година след написването. Но аз съм си така.
Както и да е, наясно съм с причините и по принцип одобрявам. Просто за пръв път го забелязах наскоро, точно след като си смених мейла с актуален и трябваше да препотвърждавам профила си, та отначало бях решил, че е вследствие на това - затва и питах.
Както и да е, наясно съм с причините и по принцип одобрявам. Просто за пръв път го забелязах наскоро, точно след като си смених мейла с актуален и трябваше да препотвърждавам профила си, та отначало бях решил, че е вследствие на това - затва и питах.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Преди малко ме разлогна във Firefox и от тогава не мога да се логна, освен през IE 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*