Аниме-препоръки и рикуести
Blade Runner, ама сигурно си го гледал
В анимето най-близкото е Ghost in the Shell, в някаква много далечна степен и Akira. Друго аз поне не знам да има.
Бтв, малко трудно ще намериш подобно нещо в анимето, защото атмосферата на Невромантик идва най-вече от смесицата на западно с източно, докато анимето по дефиниция е само източно.

Бтв, малко трудно ще намериш подобно нещо в анимето, защото атмосферата на Невромантик идва най-вече от смесицата на западно с източно, докато анимето по дефиниция е само източно.
And you can't dance with a devil on your back...
gits го бях гледал ама има едно 10г.Blade Runner в момента се чудя дали да го пазаря или да не го пазаря, но то не е по темата...Roland wrote:Blade Runner, ама сигурно си го гледалВ анимето най-близкото е Ghost in the Shell, в някаква много далечна степен и Akira. Друго аз поне не знам да има.
Johnny Mnemonic, като л-ратура е много биващо, ама на филм го бяха поосрали... а точно на това ми се зяпа добро шавокартинка...[/quote]
Абе има си немалко драма в него...това, че леко посмуква в това отношение е друг въпрос.Roland wrote:Дет Ноута е минал покрай драмата
А Monster малце не отговаря на изискването "не повече от 30 серии".
Изискванията са твърде всеобхватни, но аз бих препоръчал примерно Baccano! и Full Metal Panic Fumoffu. Второто е чиста комедия, а първото абсолютен мишмаш от жанрове с много екшън, култови герои и мистериозен сюжет.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ммм,гледала съм Оуран и Фумофуто.
Гуу се опитват да ми го пробутат от почти година вече, но ми е прекалено дебилно.
Baccano! си тегля в момента,но ще остарея, докато се свали.
Дет Ноута нещо не ща да го гледам, хич не си падам по масови анимета, а и съм чела един волюм от мангата и въобще не ме впечатли.
Monster не става, защото ми писна от кървища вече.
edit: Реших си проблема, свалям Tengen Toppa Neshtosi Neshtosi
Но все пак ако някой се сети някое друго, ще се радвам да сподели.
Гуу се опитват да ми го пробутат от почти година вече, но ми е прекалено дебилно.
Baccano! си тегля в момента,но ще остарея, докато се свали.
Дет Ноута нещо не ща да го гледам, хич не си падам по масови анимета, а и съм чела един волюм от мангата и въобще не ме впечатли.
Monster не става, защото ми писна от кървища вече.
edit: Реших си проблема, свалям Tengen Toppa Neshtosi Neshtosi
Но все пак ако някой се сети някое друго, ще се радвам да сподели.
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.
Дебилно не, но виж надценено...
Но пък не виждам защо масовостта трябва да те спира, тя в случая не е заради отаку-клишета.
За кървищата - да предупредя, че щом в Monster смяташ, че са много (което ми е малко странно, защо като се има предвид тематиката можеше в пъти повече да са спокойно), сигурно и Baccano! ще ти се види леко...окървавено.

За кървищата - да предупредя, че щом в Monster смяташ, че са много (което ми е малко странно, защо като се има предвид тематиката можеше в пъти повече да са спокойно), сигурно и Baccano! ще ти се види леко...окървавено.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Монстър не съм си го пуснала дори, просто му видях жанровете - хорър, трилър и пр. и се отказах. Та не знам колко е кърваво. 
Дет Ноут - знам ли, просто като почнат десет души от десет страни да обясняват, че е готино, без примерно да казват защо,а само да казват "много е готино, много е готино" и доста ме дразни. Но може да му дам шанс.

Дет Ноут - знам ли, просто като почнат десет души от десет страни да обясняват, че е готино, без примерно да казват защо,а само да казват "много е готино, много е готино" и доста ме дразни. Но може да му дам шанс.
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.
Еми с две думи: адски качествено завъртяна история. Интриги + детективски разследвания + брутално надиграване между героите. Феноменално добри главни герои. И двамата са страхотно развити. Мен лично това само ми е достатъчно. Ако искаш още - питай.
А Монстър не е кърваво и също е по-скоро детективска история, отколкото хорър.
А Монстър не е кърваво и също е по-скоро детективска история, отколкото хорър.
And you can't dance with a devil on your back...