Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
- penzata
- Forsaken
Re: Абсурдистан: Възраждането
The hardest battles are fought in the mind.
-
- Sorcerer
In related news, ИТН малко като че ли се поразпада, струва ми се. Дано не е wishful thinking от моя страна, пък и важното е какво ще се случи в сряда. Ама да, малко трудно ще мине сега тезата, че Петков и Василев "купуват областни координатори".
Понеже следях София Прайд да кажа, че контрашествието на традиционното българско хетеро православно семейство, организирано от несемеен, неженен, бездетен, гей поляк католик и постерите му бяха един път особено това с венеца.
От друга страна от София Прайд трябва да почнат да канят по-приятно за ухото и окото изпълнители от шуробаджанашката кобила Мила Роберт и това недоразумение Рут Колева, което не знам дали има човек на тоя свят дето да знае една неина песен.
Но доста зле говори за Киро, че ходи да се среща с ония 15 лоботомирани фашисти по време на протестите на Вгъзраждане, а не отиде при петнайсетте хиляди на Прайда.

От друга страна от София Прайд трябва да почнат да канят по-приятно за ухото и окото изпълнители от шуробаджанашката кобила Мила Роберт и това недоразумение Рут Колева, което не знам дали има човек на тоя свят дето да знае една неина песен.

Но доста зле говори за Киро, че ходи да се среща с ония 15 лоботомирани фашисти по време на протестите на Вгъзраждане, а не отиде при петнайсетте хиляди на Прайда.
Айде честити ни поредни избори есента.
Освен, ако ГЕРБ, ДПС, ИТН и Израждане не се прегърнат сега в името на "националното" спасение.
Пълен ритардистан е територията.
Освен, ако ГЕРБ, ДПС, ИТН и Израждане не се прегърнат сега в името на "националното" спасение.
Пълен ритардистан е територията.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- филмов критик
- Farmer
Като чета какво се случва последните дни набързо отрезвявам с реалноста, която винаги съм осъзнавал-всичко е въпрос на интереси.
На всички политици целта е една - да се самооблагодетелстват.Тези които са станали политици по друга причина са или някакви заблудени или са неуспешни политици.Политиката е мръсна работа и ако не си готов да се окаляш по-добре стой далеч.Поне аз така виждам нещата в България.За Запада няма да говоря, тъй-като не съм толкова запознат , но съм сигурен ,че нещата и там са същите , но с една идея по-нормални.Изтока е пълна трагедия.
Народа не е фактор.Той е там да бъде манипулиран да бъде избрано или свалено едно правителство.Ако част от него се облагодетелства благодарение на това трябва да е щастлив.
Моята наивност или надежда за по-добро ме карат да вярвам ,че нещата ще се променят, но релноста винаги ме събужда с мокър парцал.Ей в този порочен кръг винаги се въртя.
На всички политици целта е една - да се самооблагодетелстват.Тези които са станали политици по друга причина са или някакви заблудени или са неуспешни политици.Политиката е мръсна работа и ако не си готов да се окаляш по-добре стой далеч.Поне аз така виждам нещата в България.За Запада няма да говоря, тъй-като не съм толкова запознат , но съм сигурен ,че нещата и там са същите , но с една идея по-нормални.Изтока е пълна трагедия.
Народа не е фактор.Той е там да бъде манипулиран да бъде избрано или свалено едно правителство.Ако част от него се облагодетелства благодарение на това трябва да е щастлив.
Моята наивност или надежда за по-добро ме карат да вярвам ,че нещата ще се променят, но релноста винаги ме събужда с мокър парцал.Ей в този порочен кръг винаги се въртя.
-
- Sorcerer
Аз пък напоследък добивам противоположно впечатление. Съдейки по едни мои познати, които последните няколко месеца бяха в изпълнителната власт, добивам впечатление, че има все пак хора, които не мислят само за себе си. Замислям се за мен самия, че мога да имам по-изразена гражданска позиция от това само да се разхождам до урните когато има избори.
- филмов критик
- Farmer
Проблема е там, че съдиш по твоите познати.Shamajotsi wrote: ↑Sat Jun 25, 2022 1:42 amАз пък напоследък добивам противоположно впечатление. Съдейки по едни мои познати, които последните няколко месеца бяха в изпълнителната власт, добивам впечатление, че има все пак хора, които не мислят само за себе си. Замислям се за мен самия, че мога да имам по-изразена гражданска позиция от това само да се разхождам до урните когато има избори.
Ако имаш време и се интересуваш от такива работи вгледай се в цялата картина и ще видиш, че нещата стоят по съвсем различен начин.Средностатистическия човек не разполага с такова.
А това е хубаво , че имаш гражданска позиция
и мнозинството от хора трябва да имат.
- The Dragon
- Elder God
Проблема, че в българия има компетентни и корумпирани политици (Доган) или наивни полезни идиоти (Христо Иванов), но няма такива които да могат да могат да определят национални интереси и да ги следват.
Интересите на Москва не са интереси на България, както не са и тези Вашингтон, Анкара и Брюксел.
Брюксел подкрепяше Бойко безусловно заради гласовете му в ЕНП ... ако мислите че те ни мислят доброто обмислете отново.
Интересите на Москва не са интереси на България, както не са и тези Вашингтон, Анкара и Брюксел.
Брюксел подкрепяше Бойко безусловно заради гласовете му в ЕНП ... ако мислите че те ни мислят доброто обмислете отново.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- филмов критик
- Farmer
Напълно съм съгласен с всичко , което казваш.The Dragon wrote: ↑Sat Jun 25, 2022 12:28 pmПроблема, че в българия има компетентни и корумпирани политици (Доган) или наивни полезни идиоти (Христо Иванов), но няма такива които да могат да могат да определят национални интереси и да ги следват.
За съжаление не разполагаме с нищо, с което да защитаваме нашите интереси.Малка
страна сме, имаме слаба икономика и нямаме оръжие.Освен това се намираме на кръстопът и има огромно влияние от други страни върху нашата.
Поради тези причини сме зависими.
Ако на някой му се тролят умствено изостанали може да се включи там.
https://faktor.bg/bg/articles/novini-ba ... in-kinzhal

https://faktor.bg/bg/articles/novini-ba ... in-kinzhal
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
@Marfa това е потресаващо. Като се сетя мен за какво ме спря полицай март месец и направо не знам вече.
В същото време ДБ, нищо не научили от целия фейсбук, точно днес всички постват РОСЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ.
В същото време ДБ, нищо не научили от целия фейсбук, точно днес всички постват РОСЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ.
Ма то е още по-скандално!

Тва някво обслужване по домовете ли е, кво ли... Днес пък хванали доведения му брат на тоя да шофира с 2,3 промила като изоглавен. Не знам, на етап съм да преосмисля възраженията си спрямо линча.Полицаи от 4-то Районно занесли стълба на Георги Семерджиев, за да влезе в апартамента си след катастрофата
Някой по-интелигентен и знаещ от мене може ли да ми обясни какъв е този фурор и шок сред Демократичната Общност ТМ, които са интелигентни хора от големия град с по пет висши и няколко вагона изчетени книги че Радев бил дал мандат на БСП? Как това е изненада за тях, като е очевидно. Не разбирам. Някой да ми обясни защо това е шокиращо?
Още тъпите шегички тип Шоуто на Слави по адрес на Радева, Свиленски и Радев, са ми доста хумор от 2002
Още тъпите шегички тип Шоуто на Слави по адрес на Радева, Свиленски и Радев, са ми доста хумор от 2002
- The Dragon
- Elder God
Демократичната Общност ТМ е нещо средно между Двуцветко на Пратчет и хората за които има надписи на микровълновата, че не става за сушене на домашни любимци.
По скоро изненадващо е че те изненадват. Добронамерени и интелигентни са, но тотално им липсва приземеност и инстинкти как работи реалността.
По скоро изненадващо е че те изненадват. Добронамерени и интелигентни са, но тотално им липсва приземеност и инстинкти как работи реалността.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.