За Санса:
- Spoiler: show
- Ако никога не е влизала в главата на животно и никога няма да влезе в главата на животно, смислено ли е да се твърди, че е варг? Малко като коана с дървото падащо в гората

Изгледах епизода. По-слаб беше от последните два, но общо взето ми хареса. Чудя се дали не е нарочно по-бавен епизода- един-два часа по спокойно развитие само би подчертало шока на наближаващите събития.
Сцената на Джофри и Тивин беше много добре написана според мен. Точно в нея епиката нямаше никакво място- това е среща между най-могъщия човек във Вестерос и внука му, който изобщо не знае как да се държи покрай него. Глийсън си беше перфектно нервен и несигурен, Данс създаваше точно впечатление на човек с далеч по-големи проблеми, за който тази среща е може би най-маловажното събитие за деня.
Аз май съм един от малкото хора, които се кефят на Джон Сняг в книгите и предаването на историята му в сериала също ми харесва. Всяка от сцените му с Игрит си ме радва и този епизод не е изключение.
Денерис се справя все така добре този сезон. Струва ми се, че започва да говори валирийски все по-плавно, което много ми помага да повярвам в сцените й. Специалните ефекти на драконите също са много добри. Много ме израдва като трябваше да погали Дрогон и прикриха ръката й с главата на дракона, за да изглежда все едно го гали, макар че тя очевидно нищо не докосваше