One Piece - сапунките могат да са добри
Re: One Piece - сапунките могат да са добри
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пичеве, четете ли го това? Последните няколко чаптъра къртят с разкрития.
Аз забравих, че съществува
. Като свърши тоя арк зема да наваксам, мернах само синият брадат дракон от некъф клип случайно, явно и анимето е понаваксало, макар там да е обречена работа с това разводняване.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз не съм чел от като почваше Зоу арката май, помна че на някъв слон се качиха. Странното е че нямам и мерак, но и съм сигурен че само да почна, ще се настървя и ще се разлее фенщината в мен. Бая има за наваксване явно 

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Всичко чета аз, не пропускам чаптър и общо взето добре че имам едно другарче, с което обсъждаме, че иначе щях да ходя сама да си приказвам
Толкова много информация има в тоя арк за Оден, че просто не успявам всичко да осмисля....

@Mushu , пиши тука бре! В спойлер таг, после и ние с @Cruelty , дето религиозно го следим това ще отговаряме със спойлер таг. И така. 

@Amelia Sorry, останах с впечатлението, че само аз съм останала четящата и си трая 
Начи, направо не знам откъде да започна...
Анализите са един път! Толкова неща има, които аз тотално не ги помня, а тоя чиляк ходи и пише и анализира и изобщо, поклон!

Начи, направо не знам откъде да започна...
- Spoiler: show
Анализите са един път! Толкова неща има, които аз тотално не ги помня, а тоя чиляк ходи и пише и анализира и изобщо, поклон!
Мерси за линка!
Между другото - как е възможно да са минали 20 години и още да не знаем коя бедна женица е родила наш Луфи?!? Начи сигурно и тя ще да е някакъв изрод неземен

Люфи е непорочно заченат от Драгън, когато въпросният е бил превърнат в жена от Иванков.
Вече Драгън как е заченат, ненам.
Аз искам да знам Роджър га е имал време да опраши Роуз и да произведе Ейс. След Рафтел? Преди Рафтел? Или и тя непорочно е заченала от него?
То ясно, че в тая манга секса го нямат за нищо. Оден и той не даваше индикации, че му дреме за възпроизвеждането, ама ето на, успял някак. Така че, надеждата ми за Зоро стои жива!!!

Вече Драгън как е заченат, ненам.
Аз искам да знам Роджър га е имал време да опраши Роуз и да произведе Ейс. След Рафтел? Преди Рафтел? Или и тя непорочно е заченала от него?
То ясно, че в тая манга секса го нямат за нищо. Оден и той не даваше индикации, че му дреме за възпроизвеждането, ама ето на, успял някак. Така че, надеждата ми за Зоро стои жива!!!
Мернах, че днеска са изкарали нова пълнометражка два часа, ма не знам кога ще стигна до нея, ако изобщо. Те филмите им са бая слаба работа освен оня със Z.
Абе Read The Mango, бе, хора!
Иначе, ние наскоро гледахме Импел Даун и Маринфорд арките на One Pace групата и хората са се справили много добре. Силно препоръчвам да чакате техните рилийзи, иначе тва е негледаемо.
Иначе, ние наскоро гледахме Импел Даун и Маринфорд арките на One Pace групата и хората са се справили много добре. Силно препоръчвам да чакате техните рилийзи, иначе тва е негледаемо.
Абе неа а праим квот ни командориш!
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Разгеле, свърши тоя флашбек за Оден! Колкото и да беше интересно, мен си ме гризеше какво става в настоящето

@Amelia Има ли ги някъде налични тия рилийзи накуп? Ако може да споделиш откъде ги сваляш черпя една виртуална бира 

Elves dig rocket launchers.