Има само един Нейтън Дрейк и неговото име е Нейтън Филето - https://www.youtube.com/watch?v=v5CZQpqF_74
Между другото този постер предизвика у мен някаква мощна Blake's 7 носталгия. И аз не съм сигурен защо (облеклата бяха толкова cheesy?).
Няма да се хареса на милениълсите, които са основния тагргет, за някакъв дъртак ще им дойде.
Ако пробваш да изтеглиш файла, ще видиш че си е така мърляв - явно са го прекарали през автоматична компресия, а не някой енкодер да го пипне. Още и е в 720p...което не лоша компресия, де ама и да го ъпскейлваш няма да помогне.
И аз така направих, но продължава на ми плейва 720p варианта. Да няма някаква автоматика и за скоростта на връзката?
Хм, аз Мелиса доста я харесвам и визуално ми се връзва донякъде, но май изобщо не съм я гледала в некомедийна роля... интересно, може просто да направят сцените с Урсула повече комедия, а може и Мелиса да си се справи супер с по-сериозната роля. Ще видим, Малката русалка си ми е детската любов, дано стане добре.Dr. Horrible wrote: ↑Sat Jun 29, 2019 6:59 amРаботата по предстоящата игрална версия на "Малката русалка" тече с пълна сила! Роб Маршал (Чикаго, Вдън гори) ще режисира, а Мелиса Маккарти е официално избрана за Урсула. Това определено не е вдъхновен кастинг, в интернет се обсъждаха много други възможности, аз лично бях твърдо за Лейди Гага, която щеше да е божествена в тая роля. Но пък Роб Маршал е наистина талантлив режисьор който определено знае какво прави, така че ще видим. Съмнявам се да ни дадат толкова красиви подводни приключения, колкото имаше в Аквамен, но все пак с повече старание може да се получи готино. От хилядите игрални версии на анимационни класики, тази е сред малкото, които биха могли да се получат наистина добре.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest