Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Изгледах пълнометражния Eureka Seven: Good Night, Sleep Tight, Young Lovers на кино. Специален ивент, само един ден. Останах меко казано less than impressed. Не съм догледал сериала, горе-долу на 1/4 съм, обаче впечатленията ми са, че филмът няма никаква причина да се нарича така. В смисъл, алтернативен свят, алтернативни отношения между героите и т.н. Кому е нужно изобщо да са те тогава? Иначе анимето е неква рандъм история за извънземна инвазия, която се обляга ТЕЖКО на RahXephon в по-кухите му проявления. Екшънът кърти, анимацията също, но иначе е твърде уотевър.
And you can't dance with a devil on your back...
Иззяпах Ponyo - Адски сладурско нещо е 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хихи и аз го почнах
.... бля негледаемо ми е ;/

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
захапах gintama,доста здраво ме зариби.
първите няколко епизода са труднички за преглъщане,но по-нататък става ебати идейната комедиика.
абсолютно подходяща за разпускане вечер
първите няколко епизода са труднички за преглъщане,но по-нататък става ебати идейната комедиика.

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
true.neEd'Le wrote:захапах gintama,доста здраво ме зариби.
И аз го поглеждам. Има наистина нечовешки попадения след седми епизод. (Демпси рол с пазарски чанти на забавен каданс, или гениалната битка за месото в първи епизод на трети сезон.

Тъпото и благото в същото време е, че няма основна история и просто героите простеят на рандъм тематика или даже без тематика. Перфектно е да си пуснеш епизод като имаш 20на минути преди да се засилиш нанякъде...
P.S. + един от най-приятните ендинги, които са ми правили впечатление.

http://www.youtube.com/watch?v=GIxP7ZNnTPY
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Tokio Magnitude 8. Много добро. Симпатични главни герои, към които се привързваш за 11-те епизода, реалистичен сюжет, безкрайно интригуващ (поне за мен, защото го изгледах на един дъх), общо взето логична мотивация на героите... макар че едната героиня действаше малко нетипично за майка - вместо да се затърчи с все сили към собственото си дете, тя тръгна с две деца, по ирония останали сами в другия край на Токио... Да, разбира се, че може да се обясни с "майчинско чуство", но би трябвало да е малко по-силно точно към собственото й дете. Както и да се поставям на нейно място, по-скоро бих се юрнала на мига към детето ми.
Общо взето е едно от най-добрите анимета, които съм гледала напоследък. Тежичко е и си изплаках очите, но е ужасно красиво!
Бтв, не вярвам това да е голям спойл, вземайки предвид факта, че става въпрос за земетресение с магнитут от 8-ма степен по Рихтер, нали.
Общо взето е едно от най-добрите анимета, които съм гледала напоследък. Тежичко е и си изплаках очите, но е ужасно красиво!
Бтв, не вярвам това да е голям спойл, вземайки предвид факта, че става въпрос за земетресение с магнитут от 8-ма степен по Рихтер, нали.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Подозрително съм настроен към него вече аз, ма уж добре почва.
Метнах едно очо на 2 епизодчета от Cheburashka Arere. СмеХ
Метнах едно очо на 2 епизодчета от Cheburashka Arere. СмеХ

Как да не го изкофтят? Те имат опит с първия все пакtermit wrote:Отпочнах новия Darker than Black. Първите два епизода изглеждат достатъчно интересни, с няколко различни играчи и нови контрактори (някои от които си взимат бързо и брутално). За сега съм положително настроен, дано да не го изкофтят.

Или поне при мен се получи. Нейде около средата ми стана много негледаемо. Може би трябва да му дам още един шанс, но това означава да го започна отначало, защото всичко съм забравила.

(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)
Хоп, намерих си занимавка - Aoi bungaku series.
Съставено е от 6 различни истории.
Сега все още излъчват първата. Прилича малко на Death note визуално, вероятно защото пича дето е рисувал Death note мангата участва в проекта, в който също са включени още двама мангаки - Тите Кубо (автора на Bleach) и Такеши Кономи (автора на Prince of tennis).
Съставено е от 6 различни истории.
Сега все още излъчват първата. Прилича малко на Death note визуално, вероятно защото пича дето е рисувал Death note мангата участва в проекта, в който също са включени още двама мангаки - Тите Кубо (автора на Bleach) и Такеши Кономи (автора на Prince of tennis).
Изгледал съм 8 минути от Kiddy Girl-And и вече го презирам брутално @_@ Как смеят да се хаврят така с разкошния сериал?!
ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ Е ПИСКЛИВО РОЗОВОКОСО И ЕНЕРГИЧНО ИЗЧАДИЕ, КОЕТО СИ ИМА ТРЕЙДМАРК ЗВУК КАТО ПОКЕМОН И ТОКУ ЩО СИ ВДИГНА ПОЛИЧКАТА, ЗА ДА СИ ПОКАЖЕ ГАЩИЧКИТЕ, КОИТО В МОМЕНТА ОБСЪЖДА С ДРУГИ ДВЕ ШАРЕНОКОСИ ИЗЧАДИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
...
5 минути по-късно спорът за гащичките продължава. Води се основно с огромен рус травестит с мейд униформа... Искам да умра...
...
Тя е келнерка. Но има супер-сили. Бие се (без бельо, с къса поличка) със светлинен гребен, който стреля и приспивателни игли. А противниците й току що от бронирани войници се превърнаха в бишонени по боксерки, докато броните им се превърнаха в бакуганоподобен дракон. Какъв е тоя сериал за бога?!
ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ Е ПИСКЛИВО РОЗОВОКОСО И ЕНЕРГИЧНО ИЗЧАДИЕ, КОЕТО СИ ИМА ТРЕЙДМАРК ЗВУК КАТО ПОКЕМОН И ТОКУ ЩО СИ ВДИГНА ПОЛИЧКАТА, ЗА ДА СИ ПОКАЖЕ ГАЩИЧКИТЕ, КОИТО В МОМЕНТА ОБСЪЖДА С ДРУГИ ДВЕ ШАРЕНОКОСИ ИЗЧАДИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
...
5 минути по-късно спорът за гащичките продължава. Води се основно с огромен рус травестит с мейд униформа... Искам да умра...
...
Тя е келнерка. Но има супер-сили. Бие се (без бельо, с къса поличка) със светлинен гребен, който стреля и приспивателни игли. А противниците й току що от бронирани войници се превърнаха в бишонени по боксерки, докато броните им се превърнаха в бакуганоподобен дракон. Какъв е тоя сериал за бога?!

Last edited by Roland on Fri Oct 30, 2009 5:25 am, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...