Хванах малко Мюзик Айдъл и снощи - Деница КЪРТИ!!! Всъщност, всички са много добри. Малко се разочаровах на Шанел снощи и 'Мама Мия', но знам, че ще се справи, страшно е талантлива.

+1.Mushu wrote:Направо ми омръзна след всеки концерт да се разправям с агитката на Иван от семействотоБаси, нали е най-големият и т.н, как пък не можа да си научи текста, два куплета надали щяха много да му натоварят мозъка
Иначе всички останали бяха супер, просто не ми е ясно кой ще отпада като са яки до един
Super M wrote:
Пък и Фънки ми се стори много озлобен снощи - ти остави какво говореше - не беше толкова от приказките му, защото, както и да е, Иван го провокира, ами просто си му личеше, че нещо е глътнал бастуна. Много се пънеше, гримът му течеше и като обикаляше по стълбичките на сцената огромният му задник гневно вибрираше. Като че ли наистина откакто го нарече "оня дебелия" и Фънки побесня, което е много тъпо, защото когато държиш да се правиш на интересен и с лека ръка обиждаш другите, трябва да се стараеш да не ти личи как се засягаш от чужди нападки.
Фънки тръгна да се разхожда сърдито по стълбичките и да се прави на интересен, без и преди въобще да благоволи да си каже мнението. Много съжалявам, ама точно тази песен Иван я изпя както си му е реда - със цялото това перчене, артистизъм и поза, към които тя предразполага и които очакваха от него, след като неслучайно му я поставиха за задача. Другите от журито - и тримата - бяха положително настроени и бяха доволни. Фънки можеше да каже, че не е и с това да се приключи. Реакцията му беше много първосигнална и неуместна от момента, в който си стана от мястото и тръгна да се поклаща нагоре и надолу по стълбичките.Един вид Фънки е виновен, че оня педал не го остава да си даде мнението като жури и трябва като кротка соц-възпитана овчица да си трае докато некви подлизурковци му се лигавят.
Когато Фънки изгони един от участниците в Бургас, без въобще да го чуе как пее (вярно, след това се оказа, че хич и не може), той заяви: "Е, бахти шопара". На един друг каза: "Гласчето ти е толкова тънко - като от кокоши гъз, ебати"... и така нататък. Може доста да се изброяват изблиците на Фънки, които не бих нарекъл чистосърдечен и приятелски бъзик. На мен те не ми пречат, защото шоуто си е шоу, дори когато е грубо и провокативно. На мен ми бяха смешни и забавни. Ама на един тийн в разгара на пубертета доста може да му навреди, когато в ефира на националната телевизия кажат, че е "бахти шопара", само защото лекомислено си е въобразил, че може да има някакви музикални заложби.Има много сериозна разлика между това да бъзикаш чистосърдечно по приятелски някой за тва, че е шопар и да му го хвърляш малоумно насреща това го знам от личен екпириънс.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests