В Беоулф историята (уви) е на първо място.
shayhiri wrote:Забравете всякакви сравнения с 300, в тая връзка (освен по линията "експерименти"). Геймън и Милър нямат нищо общо като разказвачи - и първият кефи значително повече.
shayhiri wrote:Забравете всякакви сравнения с 300, в тая връзка (освен по линията "експерименти"). Геймън и Милър нямат нищо общо като разказвачи - и първият кефи значително повече.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Гледал си го на кино?Кикаха wrote:
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Morwi dixit!!! Много добре знам кой е Рей Уинстън!Muad_Dib wrote:Бая хайде да не съдиш много по външния вид. Уинстън е нечовешки добър актьор, за справка си намери Хенри VIII на Халмарк и ще видиш за какво говоря....
Не ти и трябва. Поне оригиналният оригинал.Кикаха wrote:Със спойлер го пуснах оригинално.Мислех,че говорим за историята във филма?Признавам си с ръка на сърцето,че не съм чел оригинала.
И нищо не си изпуснал, тъй като оригиналната история, Бая, върви както следва:Кикаха wrote:Със спойлер го пуснах оригинално.Мислех,че говорим за историята във филма?Признавам си с ръка на сърцето,че не съм чел оригинала.
А после само ревеш като някой автор се "възползвал" от създаден от друг поджанр.И, поне за мен, вече той ще се върви за оригинал на историята.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 40 guests