Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
- Gunslinger
- Warmage
Мен пък Нарнията ми хареса макар наистина да беше малко детски!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Стига бе. Там имаше Дядо Коледа, който раздаваше оръжия като подаръци.Gunslinger wrote:Мен пък Нарнията ми хареса макар наистина да беше малко детски!

И като си помисля че от трейлъра изглеждаше едва ли не като нещо опитващо се да се доближи до Властелина.

Детски е думичката разковниче тук. Колкото и критика да може да понесе, филмът все пак си остава за деца и като такъв се е справил прекрасно, според мен. А и имам хубави
спомени от гледането му като прекарване
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е то и с 300 беше така, трейлърите само Шайха лъжат ^^, другите си чакаме филма, за да видим и преценим след свършен факт.DELgado wrote:Може би си права Димче. Просто аз бях адски разочарован от филма. И за това беше виновен бруталния трейлър.
Морви, не съизмерваме качество, а просто 'класираме' филма като детски, щото такъв си беше, сега дали е добър детски или не... мисля, че дечицата, които са го гледали са го харесали. А и според мен ставаше

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
@Валери: всичките тия неща, които са те подразнили неприятно, са от книгата, така че обвинявай чичо Луис. И ако я беше чел предварително, щеше да знаеш колко по-добър е филмът всъщност.
@Морви, Мор и останалите, ходете в темата за Нарния и там плюйте на спокойствие.
Тонът ми е рязък, защото ме дразни вечното налагане на лично мнение като неоспорима истина. На вас филмът не ви е харесал - ок, но имайте предвид, че много други хора не са на вашето мнение и филмът по Нарния далеч не е безспорният боклук, който го изкарвате.
@Морви, Мор и останалите, ходете в темата за Нарния и там плюйте на спокойствие.
Тонът ми е рязък, защото ме дразни вечното налагане на лично мнение като неоспорима истина. На вас филмът не ви е харесал - ок, но имайте предвид, че много други хора не са на вашето мнение и филмът по Нарния далеч не е безспорният боклук, който го изкарвате.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ghibli wrote:Тонът ми е рязък, защото ме дразни вечното налагане на лично мнение като неоспорима истина. На вас филмът не ви е харесал - ок, но имайте предвид, че много други хора не са на вашето мнение и филмът по Нарния далеч не е безспорният боклук, който го изкарвате.
Кво викаш?Ghibli wrote:Чувствайте се с един повече, наистина е приятно да знаеш, че има хора на твоето мнение за даден филмНа мен Беоулф страшно ми хареса, но не писах досега заради общата атмосфера и нагласата на останалите коментиращи, сметнах, че няма смисъл. Радвам се, че има хора, които могат да го усетят правилно този филм

Нарнията прочее не беше безспорен боклук, а безспорна среднилка

And you can't dance with a devil on your back...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Изказването на Гибли е "същото" само ако приемем, че тя е използвала думата "правилно" в конвенционалното й, общоприето значение, а не в... ммм... леко саркастичното значение, в което съм я чувал използвана в поне две компании в последните 7-8 години - в повечето случаи с подходящ тон на гласа (което във форума се губи), който да показва, че става дума за "правилно според мен, не непременно правилно за всички, но нямаше ли да е добре, ако всички мислеха така..." - което не е същото като "правилно според мен, правилно за всички, а който не мисли така, да си преосмисли виждането за света и живота".
Ако нейната употреба на думата "правилно" е в този леко саркастичен смисъл, нейното изказване НЕ е налагане на неоспорима истина - не и в контекста, който в цитата в тази тема НЕ си личи - а е "това е моето (на Гибли) мнение, това е и вашето (моето и на DELgado) мнение, ама повечето не мислеха така, радвам се, че има и други хора, които гледат на света по начина, по който гледам и аз".
Някои от изказванията в тази тема са малко по-категорични от това
Ако нейната употреба на думата "правилно" е в този леко саркастичен смисъл, нейното изказване НЕ е налагане на неоспорима истина - не и в контекста, който в цитата в тази тема НЕ си личи - а е "това е моето (на Гибли) мнение, това е и вашето (моето и на DELgado) мнение, ама повечето не мислеха така, радвам се, че има и други хора, които гледат на света по начина, по който гледам и аз".
Някои от изказванията в тази тема са малко по-категорични от това

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.