Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 12:23 pm

Е, не, тъпата мисия Divinity Coast има шибан бъг! Изпълних си всичко за основната мисия (без бонуса, който ме мързи да го правя сега) и накрая като стигнах до последния човек с удивителна на главата, с който трябва да говоря, за да ми даде reward-а не става нищо :(. А всичко е наред.
http://lustrouss.data.bg/gw018.jpg
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 01, 2007 1:04 pm

в уики пише нещо за "Do not take the eye over the shrine before talking to Lionguard Minah, or the mission will end and you won't get the bonus"

т.е - при този е бонуса, някъде там трябва да минеш покрай някакъв shrine и там е края на мисията явно
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 1:06 pm

Видях в Уики-то, аз си чета там като ги правя мисиите. Ама тука не се касае за бонуса, а за мисията, щото бонуса ще го правя допълнително. Просто искам да мина в Мегума Джънгъл.

Но ще я преиграя де, лесна е много.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 01, 2007 1:23 pm

Мноого полезно уикито, особено кат те гонят стадо бизони, а шибания капитан Calhaan кой го знае зад кой храст сере та го нема никъф пред портите. Да не говорим за бъга с 4те парчета броня там
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Mar 01, 2007 4:09 pm

Абе хора, уикито е много полезно, но донякъде :) Разваляте си кефа от играта като четете предварително.

Елейн, за Дивинити Коуст трябва да взлезеш в селото покрай човека с удивителната и наляво е въпросният олтар, заставаш при него и си готова :) Като решиш да правиш бонуса обади се, че е много нерви специално този ако не ги знаеш предварително къде са гадовете (ей тук уикито ми помогна навремето, признавам :Р).
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 4:37 pm

Аз бонуса винаги го правя, просто сега ме мързеше. Иначе винаги гледам Уики-то с насоките, има си карта там, много полезна. А видях сега, че съм била на няколко клика от проклетия шрайн... ужас :(. За едната бройка.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 01, 2007 5:21 pm

Ghibli wrote:Разваляте си кефа от играта като четете предварително.
ами в началото наистина няма много нужда :)
но после стигнах до един момент, когато си развалях кефа от играта акто не чета уики предварително, понеже това значи да ме убият 2-3 пъти и да псувам с какви идиоти съм се събрал да правя мисия този път. Ъпгрейдвам героите със страшна сила просто за да не ми се налага да се занимавам с толкова идиоти - като са един или двама по се търпи, понеже нали знаете колко е IQ на група хора...

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Mar 01, 2007 5:41 pm

Е, не. Вижте на какво попаднах току-що:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Ancient_Weapon

И това нещо просто си е там, няма куест, няма нищо. Както и един дух наблизо, който се появява колкото да ти сподели трагичната си участ и толкова. Ще рече човек, че е някой стар куест, който са премахнали, но оръжието...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Mar 03, 2007 7:48 pm

Абадон ис ноу мор :)

за 2 куеста и 3 мисии цял ден цъкане баси...
и повечето време само търсиш поне един свестен играч, с които да си съберете героите и да мажете наред :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Mar 04, 2007 3:39 am

Хайде честит ми 20 лвл с некромансърката. Чакай да напиша, както Морви преди мен:

Name: Persephone Soulfire (да, да, претенциозно е, зная, ама държах на 1-вото име, второто не ме интересува)
Guild: Shadow Dance [SD]
Status: Member
Lvl: 20
Profession: Necromancer/Mesmer
Build: Blood magic/ Soul reaping oriented
Currently in: Henge of Denravi и наоколо.

Пробвах миниън мастърски билд (въпреки, че нямам всички нужни ми спелове, за да имам този, който е даден в уики-то) и действа докато можеш да ги държиш живи, иначе си толкова лесен за убиване, че няма накъде повече.

Направих си и ритуалистка, щото взе, че ме накефи външния им вид. Казва се "Teh Scarlet Witch" (the си беше заето, та реших да следвам общия пример). Още нищо не съм направила с нея, но си ми е красива русокоска в червени препаски :).

Need help за някои мисии, че много ме тровят и убиват с хенчовете само.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Sun Mar 04, 2007 5:50 am

Това за ейншунт оръжието е доста интересно. А още по-интересно ми се стори че можеш да ходиш от Професиес до Найтфол пез пустинята (аз досега само кораб взимам). Между впрочем днес и утре са дни където ГвГ-то има двойни фекшън награди. При мене, естествено, закона на Мърфи работи - претрупан съм от работа така че нямам никакво време да играя :cry: :cry: :cry:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Mar 04, 2007 10:28 am

Elayne wrote:...
За минион мастър (MM) е добре да имаш как да ги хийлваш говедата между битките (Blood of the Master) за да не мрат. А ако ти се минава през Канта ще ходим да ловим там Animate Flesh Golem (в него е истината :))

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Mar 04, 2007 12:14 pm

Имам го Blood of the Master, ползвах си го :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 04, 2007 12:54 pm

Практика ти трябва повечко, че да свикнеш с билда:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Sun Mar 04, 2007 6:23 pm

Аз съм виждал доста добре реализиран билд със Детх Нова - където гурмиш говедата за повече демидж и отрова на враговете. Та ако не ти се играе да ги хийлваш, използвай нещо от този род.