Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
А аз не разбирам защо фактът, че не съм съгласна с някои неща от твърденията на kmrd и при това обясних с кои точно, означава автоматично, че тоя е бахтинищонеразбиращия мъж, и да живей феминизъма. Казах само, че някои от проблемите, които той отрича, че съществуват, си съществуват, въпреки че той ги отрича. А това не означава, че всичко, което се пише в она блог е ебати и Божественото проникновение. Просто той заема диаметрално противоположната и също толкова крайна позиция, като на войнстващите феминистки. Абсолютния плюс и абсолютния минус. И ако и да е прав за някои неща, за доста други греши.
И все пак, наистина ли трябваше да го пиша това и наистина ли не се разбра още от първия ми пост по темата?
И все пак, наистина ли трябваше да го пиша това и наистина ли не се разбра още от първия ми пост по темата?
- The Dragon
- Elder God
WTF? Я някой икономист да го обясни защото не вярвам на очите си!
10:10:10 - новата формула
- 10 Май 2008, 09:42
Поравно - в съотношение 10:10:10, да се разпределя осигурителната тежест между работодателя, работника и държавата, ще обсъжда управяващата коалиция в Катарино, пише "24 часа".
Промяната ще влезе в сила от догодина, когато по план работникът е работодателят трябваше да си поделят осигуровките. Сега съотношението е 60:40. Гражданите биха спечелили 2-3% от включването на държавата като осигурител, пише вестникът. Ползите за бизнеса са оценени на 350 млв. лв.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Бррррррр... А тук-там има разни други страни, където разни други държавни агенции правят разни други неща, които успяват дори да надминат някои от нашите абсурди...
http://www.enricozini.org/2008/cazzeggio/redditi.html
Кратко резюме: италианската данъчна агенция е била пуснала за няколко часа уебсайт, където всеки е имал на практика пълен достъп до информация за приходите на всички италианци... и както казва Енрико, освен всичко друго е имало и удобно поднесени домашни адреси за евентуалните доброжелатели.
Спрели са го после, но не и преди да успеят да ошашкат света с напредничавото си мислене за удобството на отделния гражданин и всичките му познати и непознати другарчета.
http://www.enricozini.org/2008/cazzeggio/redditi.html
Кратко резюме: италианската данъчна агенция е била пуснала за няколко часа уебсайт, където всеки е имал на практика пълен достъп до информация за приходите на всички италианци... и както казва Енрико, освен всичко друго е имало и удобно поднесени домашни адреси за евентуалните доброжелатели.
Спрели са го после, но не и преди да успеят да ошашкат света с напредничавото си мислене за удобството на отделния гражданин и всичките му познати и непознати другарчета.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1196476 "Капитал": България е пред изолация в ЕС. След замразяването на еврофондовете са се появили намеци за блокиране на членството.
Почват да се усещат, ма им трябваше време. Само да не се стигне пак до визови ограничения, тва вече би било кофти.
Почват да се усещат, ма им трябваше време. Само да не се стигне пак до визови ограничения, тва вече би било кофти.
поведението на българските политици в ЕС е изключително самонадеяно и неуважително, те смятат, че са недосегаеми и че каквото и да правят, нищо не може да им се случи - затова България ще го отнесе, а не Румъния", казал за "Капитал" високопоставен британски дипломат в Брюксел.
Независимо как точно ЕС ще накаже България - чрез финансова или политическа санкция - ясно е, че държавата вече е проиграла кредита на доверие, който получи с присъединяването си през 2007 г.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Roamer wrote:

This is it. Ground zero.
- tigermaster
- Elder God
http://www.slava.bg/news/3077.html
Глоба за говор на диалект.
Глоба за говор на диалект.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
+1Лол, а после ще си национализираме стопанството и ще си заживеем идилично както преди. Laughing
Бахти, некои хора толкоз го плюха тоя комунизъм и ето че пак опряхме до неговите методи. Laughing
Щом вече и униформи ще въвеждат в училищата. Остават само червените връзки...
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=187232
Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!
Не съм бил аз съншайнAmelia wrote:Лол, а после ще си национализираме стопанството и ще си заживеем идилично както преди.Muad_Dib wrote:и след проеката за въвеждане на оценки за поведение в училище БЯСНО ми се качва в очите![]()
Бахти, некои хора толкоз го плюха тоя комунизъм и ето че пак опряхме до неговите методи.

Ами униформи има по целия свят, дори в страни, които никога не са били комунистически. Не е като да ги е измислил бай Тошо.
Като оставим шегата настрана, когато дойде 10ти ноември, българите направиха великата глупост да обърнат наопаки всичко, което е било с марката "комунизъм", без оглед на това, че поне половината от нещата всъщност са съвсем смислени и целият свят ги прилага и до днес. Сега 20 години по-късно, трябва да се връщаме назад към ония "комунистически прийоми". Така става като няма мисъл в главите народни.
Като оставим шегата настрана, когато дойде 10ти ноември, българите направиха великата глупост да обърнат наопаки всичко, което е било с марката "комунизъм", без оглед на това, че поне половината от нещата всъщност са съвсем смислени и целият свят ги прилага и до днес. Сега 20 години по-късно, трябва да се връщаме назад към ония "комунистически прийоми". Така става като няма мисъл в главите народни.