Random stuffec
Moderator: AlDim
Те близард за нормалния потребител искат майка си и баща си да въвежда, а си ги хакват на общо основание китайците. Аз си преебах акаунта за вовеца са щото няколко пъти не си уцелих данните а неще да прати мейл нещо. Да го лапат, няма да им звъня на съпорта и да давам пари повече за посредствените им пачове вече след като има тонове фрии ммо-то макар и по тъпи...
Ъъъ.... какво звънене те гони, какви пет лева? Чатиш си със съпорта след има-няма минута чакане. Има и начини сам да си оправиш хакнат акаунт.
Или с други думи - не се превземай. Съпортът им е много добър.
Бтв няма такова нещо като "free to play" MMO (или каквото и да е друго), по-скоро е "free to PAY".
Иначе това нямаше да е златна мина за индустирята.
Или с други думи - не се превземай. Съпортът им е много добър.
Бтв няма такова нещо като "free to play" MMO (или каквото и да е друго), по-скоро е "free to PAY".

- RRSunknown
- Elder God
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... antasy-VII
Страхотни новини за хората само с РС. Обезателно ще го взема.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Ерм, от 2012 г. е новината. Тая версия на FFVII я има от бая време в square enix store с досадно DRM, а от уикенда се появи и в Steam.Claymore47_Fen wrote:http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... antasy-VII
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Ако някой не е разбрал - баш ULTIMATE едишъна на Saint's Row IV милион долара.
http://www.rockpapershotgun.com/2013/08 ... l-edition/
Дори да е просто PR stunt пак е гениално.
http://www.rockpapershotgun.com/2013/08 ... l-edition/
Дори да е просто PR stunt пак е гениално.
Убер яка песен за Planescape Torment. http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... pe-Torment
Ако всичко мине добре, по някое време другата седмица ще имам нова машина, та се чудя дали ако почна Вещера и сега си купя двойката на промоция ще мога до края на септември да ги изцъкам? Като фен на книгите ще ми харесат ли историята и героите? Просто се чудя, дали да я взема сега на промоция или да изчакам първо да видя дали първата ще ми хареса.
Ако всичко мине добре, по някое време другата седмица ще имам нова машина, та се чудя дали ако почна Вещера и сега си купя двойката на промоция ще мога до края на септември да ги изцъкам? Като фен на книгите ще ми харесат ли историята и героите? Просто се чудя, дали да я взема сега на промоция или да изчакам първо да видя дали първата ще ми хареса.
- armageddon
- Forsaken
Вероятно до края на септември ще можеш да ги свършиш, зависи колко време ще цъкаш дневно.
Като фен на книгите - сюжета на игрите се развива на теория някъде след края на книгите като последователност. Мен ме изкефи и без да съм чел книгите като играх първата част навремето.
Ся и аз нз дали 2рата ще ми хареса, по разни неща които съм чел останах с впечатлението че е по различна от първта част геймплейно, но на тази цена направо не е за изпускане. От друга страна, все пак за гог си говорим, 100% пак ще я намалят и занапред.
Като фен на книгите - сюжета на игрите се развива на теория някъде след края на книгите като последователност. Мен ме изкефи и без да съм чел книгите като играх първата част навремето.
Ся и аз нз дали 2рата ще ми хареса, по разни неща които съм чел останах с впечатлението че е по различна от първта част геймплейно, но на тази цена направо не е за изпускане. От друга страна, все пак за гог си говорим, 100% пак ще я намалят и занапред.
- The Dragon
- Elder God
Добре мама му деба как на Saints Row IV който трябва да е пародия, абсолютно всеки елемент му се получава по добре отколкото на сериозните заглавия. И драмата, и романсите и екшъна и диалозите .... че и геймплейните механики ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.