Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Ами сега ако хората са си правили анкетата сред столичните борсови посредници, програмистите и някой и друг фаянсаджия, резултатите са разбираеми. А дори и те, като гледам пак ни натикват в дънцето. Айде върви обясни, че все пак по-голямата част от страната все още не се намира в София, и че голяма част от същите тези хора все още блъскат за по 250 лева... Няма да можеш 

- Maledictus
- Warmage
Дебело подчертах че са ми наблюдения от средите в които движа (ака София). Във Варна нещата не са чак толкова по-различни (освен, че ми се стори по-скъпо отколкото в софия
), пък борсовите посредници...... ми...... 2000....... Не съм казал че ВСИЧКИ сме цъфнали и вързали...... Ограничих се само в занаята...... Пък да, в София е най-скъпо, но на едно другарче му обръснаха по 15 на квадрат в Стара ЗАгора, а дядо ми - 22 лв (Варна)...... Нейсе де, няма смисъл да чоплим, казах каквото имам предвид
.......

- RRSunknown
- Elder God
Точно за Стара Загора говорих за казармата- пича беше от Стара Загора и каза че точно там вземали луди пари гиспокартона и фаянса. Същия ми каза че преди това живял в Русе и там вземали 10 пъти по малко за същата работа. В Стара Загора и в Ямбол в момента се строи много и градовете се развиват. Въобще не може да става дума за срванение със Силистра, Ловече, Габрово, Казанлък, Плевен (случайни примери давам) - в малките градчета като червен бряг например и още по зле.Maledictus wrote:Дебело подчертах че са ми наблюдения от средите в които движа (ака София). Във Варна нещата не са чак толкова по-различни (освен, че ми се стори по-скъпо отколкото в софия), пък борсовите посредници...... ми...... 2000....... Не съм казал че ВСИЧКИ сме цъфнали и вързали...... Ограничих се само в занаята...... Пък да, в София е най-скъпо, но на едно другарче му обръснаха по 15 на квадрат в Стара ЗАгора, а дядо ми - 22 лв (Варна)...... Нейсе де, няма смисъл да чоплим, казах каквото имам предвид
.......
Last edited by RRSunknown on Sat Apr 26, 2008 4:48 pm, edited 1 time in total.
- Maledictus
- Warmage
Да бе, и ти си прав...... То наистина си зависи конкретно от строителството и потреблението....... Щото в София примерно, освен че много се строи много се въртят и апартаментите старите кооперации (не само панелките - примерно шефа ми сега си продава апартамента на "Аксаков", мо то кой ще го купи (освен някоя мутра или бизнесмен) - това животно има три метра висок таван - ето ти 150 000 за апартамента и още толкоз за ремонт.)
Иначе наистина всичко МНОГО зависи от града в който попаднеш. Въпреки, че и със заплатите е така.
Иначе наистина всичко МНОГО зависи от града в който попаднеш. Въпреки, че и със заплатите е така.
http://bgnature-blacklist.bravehost.com/index.html#D
И тука го пускам, щото е чудовищно. И на този етап касае повече планините, отколкото морето.
И тука го пускам, щото е чудовищно. И на този етап касае повече планините, отколкото морето.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе, това видяхте ли го? Преди малко чух по новините на БТВ и ми падна ченето, чак тръпки ме побиха от ужас.
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1192355
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1192355
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- JaimeLannister
- Forsaken
За такива случаи май трябва да се въведат отново изтезанията в правораздавателната система, защото доживотен затвор или смъртна присъда някак си изглеждат твърде недостатъчни...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."